Як приготувати легкий і ніжний полуничний тірамісу
Пропонуємо вам приготувати полуничний тірамісу - дуже ніжний італійський десерт. В перекладі "Tiramisu" означає "Підіймай мене вгору", що трактують по різному, наприклад, що куштуючи десерт підіймаєшся до небес від його легкості і ніжності. Ключем до успіху в приготуванні полуничного тірамісу є якісні продукти.
Рецепт приготування полуничного тірамісу
- нежирний сир - 250 г.
- маскарпоне - 200 г.
- натуральний йогурт - 300 мл.
- полуниця (свіжа або заморожена) - 500 г.
- бісквітне печеня - 12 штук.
- вершки - 200 мл.
- білий шоколад - 200 г.
- ванільний цукор - 1 пачка.
- цукор - 50 г.
- Для початку приготуємо ягідний соус. Для цього 300 г полуниці посипаємо ванільним цукром і готуємо, помішуючи, 5 хвилин на середньому вогні. Даємо вистигти.
- Нежирний сир змішуємо з маскарпоне, додаємо туди натуральний йогурт, цукор і перемішуємо до одержання однорідної маси.
- Половину отриманого сирного крему викладаємо в прямокутну скляну форму.
- На крем викладаємо шар бісквітного печеня (12 шт).
- Накриваємо печеня сирним кремом, що залишився.
- Полити все полуничним соусом.
. . . . . . .
- Вершки збити міксером до утворення піни.
- Шоколад потерти на тертці.
- Прикрасити тірамісу збитими вершками, білим шоколадом та рештою полуниці.
- Перед подачею на стіл охолодити.
Смачного!
Актуально
Більше з розділу Здоров'я
Хвороба, що поширюється світом: сьогодні Всесвітній день боротьби проти малярії
Унікальне ДНК людини відповідає за таланти, допомагає ловити злочинців, визначає хвороби до народження
6 причин пити оливкову олію вранці: наслідки вас приємно здивують
Подбайте про онлайн-безпеку: поради від кіберполіції
Що відбувається з вашим тілом, коли ви їсте огірки щодня
Провідний спінальний хірург зі США лікуватиме дітей зі складними патологіями хребта
6 продуктів, які уповільнять старіння після 40 років
Стало відомо, скільки коштів НЗСУ виплатила медзакладам із початку весни
Більше з GreenPost
Що покласти у Великодній кошик та що краще лишити вдома: символізм продуктів, які несуть на освячення
Переробка та цифрові «паспорти продукції»: Європарламент схвалив нові правила екодизайну
Україну накрили «піщані» дощі: чи несуть вони загрозу
Просто та смачно: перевірений рецепт відмінних дерунів
25 квітня - Всесвітній день пінгвінів
Суд повернув громаді Києва земельну ділянку біля Біличанського лісу, на якій розташована траса Київ-Ірпінь
Корисні поради , щоб кактуси на підвіконні рясно зацвіли
Рутарій — перетворення відходів на мистецтво природи (ФОТО)