Як приготувати домашній лимонад за 20 хвилин: смачний та корисний рецепт
Це один із найкорисніших напоїв.
Лимонад один із найкорисніших напоїв, якщо готувати його в домашніх умовах без консервантів та хімічних добавок. Ми розповімо класичний рецепт лимонаду, на приготування якого ви витратите за 20 хвилин.
Складові
- Лимон 5-7 шт.;
- Цукор 1 склянка;
- Вода 5-6 склянок;
- М'ята.
Алгоритм приготування
- Промийте лимони проточною водою, облийте окропом і обітріть рушником.
- Очищені лимони слід натерти на тертці, зніміть верхній шар цедри, щоб біла підкорка не потрапляла в терту цедру.
- Додайте цукор, перемішайте до моменту, коли він змінить колір на жовтий
- Видавіть лимони за допомогою соковитискача або скористайтеся звичайною ложкою.
- Додайте склянку води в цедру із цукром і розчиніть її.
- Потім слід додати лимонний сік і 5 склянок води і перемішати.
- Пропускаємо через сито лимонад.
- Додайте шматочки лимона і залиште в холодильнику до повного остигання.
Більше з розділу Здоров'я
Напилася води і померла: у Великій Британії розслідують смерть жінки, якій призначили препарат, що викликає спрагу
Достатньо повідомити рацс: у Німеччині спростили процедуру зміни статі в документах
Лікар назвав популярні напої, які підвищують тиск
Закарпатські медики дорогою до лікарні запустили серце пацієнту
Порядок застосування допоміжних репродуктивних технологій оновлено - МОЗ
4 корисні звички щоб зменшити ризик розвитку раку і хвороб серця
Вміст трансжирів, натрію і калію в харчових продуктах: результати пілотного дослідження ВООЗ в Україні
Нутриціолог перерахувала продукти, які прискорюють старіння
Більше з GreenPost
Як приготувати картопляні крокети: ідея смачного обіду
Під китайськими містами просідає ґрунт
Двоколісний рай, Європа, урбанізація: сьогодні відзначають День велосипеда
Два способи зробити так, аби перці рясно вродили
3 рослини, які легко виростити з кісточки вдома: екзотика на підвіконні
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для управління відходами руйнувань та побутовими відходами
Найгірші «сусіди» для троянд
Безе на паличці (швейцарська меренга) — простий і оригінальний десерт лише з чотирьох інгредієнтів