Догори
Дати відгук

Як прибрати зморшки під очима в домашніх умовах: дешеві народні засоби

Що робити зі зморшками навколо очей - читайте далі.

2 хв на прочитання01 Березня 2023, 10:10
Поділитись:

Всім відомо, що з часом шкіра людини поступово втрачає тонус і на ній з'являються зморшки. Впливає на появу зморшок не тільки вік, але і спосіб життя, догляд за собою. Про те, як боротися зі зморшками навколо очей розповів Главред.

Що найкраще допомагає від зморшок навколо очей - різні види боротьби

Для того, щоб позбутися від вікових наслідків, в залежності від їх серйозності можна боротися народними і косметологічними способами.

Якщо говорити про косметологію, то зморшки можна зменшити або прибрати за допомогою таких процедур як біоревіталізація, мезотерапія, введення ботокса, а також радіочастотним ліфтингом.

Однак, якщо зморшки тільки почали з'являтися, можна спробувати поборотися з ними за допомогою домашніх засобів.

Як зробити маску від зморшок навколо очей в домашніх умовах - найпопулярніший засіб

Для того, щоб зробити маску від зморшок, вам знадобиться одна столова ложка гелю алое, одна столова ложка вершків і стільки ж меду. Всі ці компоненти необхідно змішати до однорідного стану і нанести на шкіру навколо очей. Особливу увагу варто приділити місцям, де найбільша кількість зморшок.

Тримати таку маску необхідно близько 15 хвилин, після чого ретельно змити.

Прибрати зморшки під очима в домашніх умовах - інші популярні засоби

Зморшки навколо очей можна спробувати прибрати також за допомогою регулярного масажу обличчя, він поліпшить кровообіг і розгладить зморшки, також можна пробувати робити фітнес обличчя.

Крім іншого існують і інші рецепти масок, наприклад, на 15 хвилин прикладати до області навколо очей ватяні диски, просочені оливковою олією, або наносити на шкіру навколо очей розім'ятий банан з оливковою олією на півгодини. Також можна спробувати зволожувати шкіру за допомогою гелю алое.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.