- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Як просто і смачно засолити сало
Вже неодноразово було доведено користь вживання сала у помірних кількостях. «smak.ua» вирішили поділитися з вами рецептом засолювання сала, від якого ви не зможете відірватися.
Складові:
- Сало – 1 кг.
- Часник – 1-2 головки.
- Лавровий лист – 4 шт.
- Перець горошком – 20 г.
- Сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Наріжте свіже сало завтовшки 10 см.
- Добре натріть його великою сіллю.
- Укладіть шматки в суху каструлю, переклавши їх часточками часнику і лавровим листком, пересипавши горошком перцем.
- Накрийте кришкою сало і залиште настоятися при кімнатній температурі 2 дні.
- Дістаньте сало, загорніть кожен у шматок паперу і відправте на зберігання холодильник.
Більше з розділу Агро
У Києві пройшов Третій Міжнародний саміт з продовольчої безпеки «Зерно з України»
З маком, варенням, родзинками, корицею: сім простих рецептів рулетів із дріжджового тіста
Ароматний мандарин: хто його нам постачає та що буде з цінами на свята
Піца з тонким тістом — покроковий рецепт
Шоколад в Україні кардинально дорожчає: чи зміниться ситуація і коли?
Польські фермери на кордоні з Україною відновили блокаду
У Молдові фермерам дозволили вирощувати промислові коноплі
Шашлик у томатному маринаді — можна готувати як на мангалі, так і в духовці чи на грилі
Більше з GreenPost
Підсумки кліматичного саміту COP29 - нові шляхи фінансування кліматичних проєктів України
У Києві презентували реєстр Музейного фонду України
Кулеба провів термінове засідання Штабу з опалювального сезону в Кривому Розі
Борделі з неповнолітніми, кисневе голодування та жахлива екологія: як живе найвище місто на планеті (ФОТО)
Ретроградний Меркурій в Стрільці: чого очікувати та як захиститися від хаосу?
Гармонія осені: поєднання пеннісетуму «Рубрум» і пурпурової хризантеми у кашпо (ФОТО)
World Evolution Day- 24 листопада - Всесвітній день еволюції
Великий розкол: група найменш розвинених країн світу перервала переговори на Конференції ООН зі зміни клімату