Догори
Дати відгук

Як просто і смачно засолити сало

Користь його доведена давно

1 хв на прочитання31 Липня 2022, 22:30
Поділитись:

Вже неодноразово було доведено користь вживання сала у помірних кількостях.  «smak.ua» вирішили поділитися з вами рецептом засолювання сала, від якого ви не зможете відірватися.

Складові:

  • Сало – 1 кг.
  • Часник – 1-2 головки.
  • Лавровий лист – 4 шт.
  • Перець горошком – 20 г.
  • Сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Наріжте свіже сало завтовшки 10 см.
  2. Добре натріть його великою сіллю.
  3. Укладіть шматки в суху каструлю, переклавши їх часточками часнику і лавровим листком, пересипавши горошком перцем.
  4. Накрийте кришкою сало і залиште настоятися при кімнатній температурі 2 дні.
  5. Дістаньте сало, загорніть кожен у шматок паперу і відправте на зберігання холодильник.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
На Одещині врятували коня, який застряг у болоті
На Одещині рятувальники витягли коня із болота (ФОТО)
1 хв на прочитання22 хвилини тому
В українських школах розповідатимуть про права дитини
В українських школах розповідатимуть про права дитини
1 хв на прочитаннягодина тому
Кабмін сьогодні на засіданні прийняв низку рішень у сфері охорони здоровʼя, агросектору та екології
3 хв на прочитання2 години тому
Незаконна рибалка на озері Кугурлуй
Незаконна рибалка на озері Кугурлуй спричинила збитки рибним запасам України на більш як 350 тис. грн
1 хв на прочитання4 години тому
Через опади у річках Буковини підійметься вода до метра
1 хв на прочитання5 годин тому
На водоймах Одеської області встановлено 1000 нерестових гнізд (ФОТО)
1 хв на прочитання6 годин тому
Нарубали на 900 тисяч гривень: на Буковині судитимуть експосадовця лісового господарства
1 хв на прочитання7 годин тому
Одна акумуляторна батарея наносить шкоди більше, ніж тисячі тонн відходів від промисловості, — Міндовкілля
3 хв на прочитання8 годин тому