- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Як просто і смачно засолити сало
Вже неодноразово було доведено користь вживання сала у помірних кількостях. «smak.ua» вирішили поділитися з вами рецептом засолювання сала, від якого ви не зможете відірватися.
Складові:
- Сало – 1 кг.
- Часник – 1-2 головки.
- Лавровий лист – 4 шт.
- Перець горошком – 20 г.
- Сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Наріжте свіже сало завтовшки 10 см.
- Добре натріть його великою сіллю.
- Укладіть шматки в суху каструлю, переклавши їх часточками часнику і лавровим листком, пересипавши горошком перцем.
- Накрийте кришкою сало і залиште настоятися при кімнатній температурі 2 дні.
- Дістаньте сало, загорніть кожен у шматок паперу і відправте на зберігання холодильник.
Більше з розділу Агро
Міністра агрополітики підозрюють у незаконному заволодінні державною землею на майже 300 млн грн
Ароматні та м’які бананові булочки до кави або чаю: легкий рецепт випічки
Які поживні речовини зберігаються довше під час консервації, ніж у свіжому продукті
Сметанне печиво — надзвичайно простий рецепт
На Закарпатті викрили бізнесмена, який хотів незаконно експортувати пшеницю
Рецепт, що нагадає дитинство: варення з яблук із червоною смородиною
Огірки, мариновані з лимоном - оригінальний рецепт закуски
Кропивницький хлібзавод пектиме паски за старовинним рецептом
Більше з GreenPost
На Одещині рятувальники витягли коня із болота (ФОТО)
В українських школах розповідатимуть про права дитини
Кабмін сьогодні на засіданні прийняв низку рішень у сфері охорони здоровʼя, агросектору та екології
Незаконна рибалка на озері Кугурлуй спричинила збитки рибним запасам України на більш як 350 тис. грн
Через опади у річках Буковини підійметься вода до метра
На водоймах Одеської області встановлено 1000 нерестових гнізд (ФОТО)
Нарубали на 900 тисяч гривень: на Буковині судитимуть експосадовця лісового господарства
Одна акумуляторна батарея наносить шкоди більше, ніж тисячі тонн відходів від промисловості, — Міндовкілля