Догори
Дати відгук

Як просто і смачно засолити сало

Користь його доведена давно

1 хв на прочитання31 Липня 2022, 22:30
Поділитись:

Вже неодноразово було доведено користь вживання сала у помірних кількостях.  «smak.ua» вирішили поділитися з вами рецептом засолювання сала, від якого ви не зможете відірватися.

Складові:

  • Сало – 1 кг.
  • Часник – 1-2 головки.
  • Лавровий лист – 4 шт.
  • Перець горошком – 20 г.
  • Сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Наріжте свіже сало завтовшки 10 см.
  2. Добре натріть його великою сіллю.
  3. Укладіть шматки в суху каструлю, переклавши їх часточками часнику і лавровим листком, пересипавши горошком перцем.
  4. Накрийте кришкою сало і залиште настоятися при кімнатній температурі 2 дні.
  5. Дістаньте сало, загорніть кожен у шматок паперу і відправте на зберігання холодильник.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Підсумки кліматичного саміту COP29
Підсумки кліматичного саміту COP29 - нові шляхи фінансування кліматичних проєктів України
2 хв на прочитання51 хвилину тому
Реєстр Музейного фонду України
У Києві презентували реєстр Музейного фонду України
3 хв на прочитаннягодина тому
Опалювальний сезон.
Image by ri from Pixabay
Кулеба провів термінове засідання Штабу з опалювального сезону в Кривому Розі
2 хв на прочитання4 години тому
Шахтар показує золоті самородки, знайдені у золотоносній шахті у Ла-Рінконаді, Анди, Перу, 5 жовтня 2019 року. Фото: Reuters
Борделі з неповнолітніми, кисневе голодування та жахлива екологія: як живе найвище місто на планеті (ФОТО)
5 хв на прочитання4 години тому
Ретроградний Меркурій в Стрільці: чого очікувати та як захиститися від хаосу?
2 хв на прочитання5 годин тому
Гармонія осені: поєднання пеннісетуму «Рубрум» і пурпурової хризантеми у кашпо (ФОТО)
2 хв на прочитання6 годин тому
World Evolution Day- 24 листопада - Всесвітній день еволюції
1 хв на прочитання8 годин тому
Великий розкол: група найменш розвинених країн світу перервала переговори на Конференції ООН зі зміни клімату
6 хв на прочитання10 годин тому