Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Як надовго позбутися неприємного запаху взуття: врятує копійчаний аптечний засіб

Як надовго позбутися неприємного запаху взуття: врятує копійчаний аптечний засіб

Один недорогий засіб допоможе

2 хв на прочитання05 Листопада 2022, 13:24
Поділитись:

Ніхто не застрахований від того, що взуття може почати неприємно пахнути. Найчастіше причиною цього є підвищена пітливість ніг. Щоб позбутися неприємного запаху взуття, потрібно вирішувати цю проблему комплексно – боротися не лише із самим запахом ваших черевиків, а й з пітливістю ніг.

Для вирішення проблеми насправді не обов’язково мати купу різних засобів. Достатньо запастися нашатирним спиртом і морською сіллю.

Нашатирний спирт є якраз тим помічником, який ефективно допомагає усунути неприємний запах взуття. Але перед тим, як його застосовувати, взуття потрібно випрати і добре просушити. У такому випадку ефект від застосування цього засобу буде триматися довго. Якщо ж просто скористатися нашатирем без прання, то це буде менш дієво.

Коли взуття буде уже повністю сухим, його потрібно протерти ватним тампоном, змоченим у нашатирному спирті. Після цього ще раз добре просушити.

А поки воно сушитиметься, варто спрямувати ваші зусилля і на ноги. Щоб проблема неприємного запаху взуття вас не переслідувала постійно, варто спробувати розібратися із першопричиною цього. Для боротьби з пітливістю ніг добре допомагають ванночки з морської солі.

Щоб приготувати таку ванночку, потрібно взяти 2-3 столові ложки морської солі, висипати їх у таз і залити теплою водою. Ноги потрібно тримати у такому розчині близько 20 хвилин.

Для того, щоб ефект був помітним і тримався потім якомога довше, варто повторювати таку процедуру з морською сіллю щодня упродовж двох тижнів. Комплексний підхід до проблеми допоможе забути про неї надовго.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost