Догори
Дати відгук

Як і в чому зустрічати 2022 рік — рік Чорного Водяного Тигра

Як зустрінеш Новий рік, так його і продовжиш.

2 хв на прочитання27 Грудня 2021, 16:05
Поділитись:

За східною традицією рік Чорного Водяного Тигра настане 1 лютого 2022 року. Втім кого це зупиняло? Ми хочемо задобрити смугастого хижака вже зараз, а для цього прислухаємось до астрологічних порад: де, як і в чому краще зустріти прийдешній рік Чорного Водяного Тигра.

Щоб наступний рік був щасливим!

Потрібно вже зараз починати позбуватися старих, поламаних та не потрібних речей. Зробіть генеральне прибирання в усіх шухлядах, скринях та підсобках. Старі газети, оплачені рахунки, карточки, чеки – притягують в дім погану енергетику і множать в такому домі злиднів.

Очистіть ретельно своє житло від усього непотребу. Від зламаних речей, тріснутих горнят та прострочених ліків. Позбувшись мотлоху ви відчуєте велике полегшення у святкову Новорічну ніч.

В чому зустріти Новий рік

Тигр - тварина сильна та різка, він не любить зайвого епатажу і оцінить стриманість та чітку симетрію ліній. 

На Новорічну вечірку краще вдягнути стриману коктейльну сукню або класичний костюм в поєднанні з авторськими аксесуарами. Тигр любить натуральні тканини та м’які природні кольори. Такі, як оливковий, жовтий, помаранчевий, блакитний, беж, медово-жовтий.

Чоловікам також варто дотримуватися класики, але тут усе значно простіше. Це можуть бути брюки і сорочка стриманих кольорів.

Що має бути на столі

Тигр - тварина хижа. На святковому столі має бути багато м’ясних та рибних страв. Пригощення бажано подавати не порізаним. Наприклад, запечену цілою курку, не порізану рибину або запечену свинну рульку.

Якщо ви - вегетаріанець, викладіть салат в формі рибини або спечіть смугасті тістечка, які нагадають нашому хижакові зебру в степах савани. Прикладом такого десерту може бути торт “Спартак” – простий у приготуванні та улюблений десерт багатьох ласунів.

На столі має бути багато страв, адже тигр любить різноманітність. Астрологи радять приготувати цього разу кілька багатошарових наїдків. Це можуть бути, як закуски (печінковий або крабовий торт), так і десерти. 

І ще. Не забудьте про красиву сервіровку. Якщо не для тигра, то вже точно для себе. Адже як зустрінеш Новий рік, так його і продовжиш. 

Нагадаємо, гороскоп на 27 грудня 2021 - 2 січня 2022 року: кому почуття, а кому — гроші

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко