Догори
Дати відгук

Виходьте на вулицю: чого очікувати українцям найближчими днями від матінки-погоди  

30-го вересня, на Віри, Надії, Любові та Софії

2 хв на прочитання29 Вересня 2022, 14:46
Фото: На урок Фото: На урок
Поділитись:

Найближчі два дні очікуються в Україні дуже теплими, тому постарайтеся побільше побути на вулиці, навіть, якщо й буде дощ. Про це пише український синоптик, телеведуча Наталка Діденко на своїй сторінці Фейсбук.

30-го вересня, на Віри, Надії, Любові та Софії, температура повітря в Україні становитиме +18+23 градуси, на сході до +24, а на півдні місцями аж до +25+27 градусів. Трохи свіжіше буде у західних областях, проте й там досить комфортно, +16+21 градус.

Дощі пройдуть вночі: на півночі, у центрі та на півдні. Вдень 30-го вересня дощитиме у центральній частині, на крайньому заході, на Харківщині, Полтавщині, у Дніпрі з районами. На решті території в денні години - без істотних опадів. Не забувайте про тумани! Красиво фотографуйте, а шановні водії - зважайте на погану видимість, не забувайте про фари та вчасно пригальмовуйте.

«Кияни! Завтра обов'язково придумайте собі заняття на відкритому повітрі, адже день буде справді золотий, хоч як і хочеться уникати цього осіннього лінгво-стереотипу.

По-перше, температура повітря очікується аж +19+21 градус! По-друге, дощ у столиці пройде лише найближчої ночі, а завтра вдень буде приємна вогкість та комфортне теплО.

Тепла погода ще побуде в суботу, а ось у неділю небо затягне дощовими хмарами та похолоднішає. Тому ще раз нагадую, що найближчі два дні будуть дуже теплими. Не сидіть вдома, погуляйте, попрацюйте, порухайтесь, але не йдіть у місця великого скупчення людей - віруси також восени сумують, тому й чіпляються до нас. Відганяйте їх усіма можливими здоровими способами. Наприклад, позитивним спогляданням котячого сну», - пише Діденко.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко