Прості, смачні і хрусткі трубочки з лаваша на сковороді. Дивовижний рецепт на швидку руку, розповів Главред.
Трубочки з лаваша можна готувати з різними начинками. Главред розповість вам 2 рецепта закуски з лаваша на швидку руку.
Вам потрібно:
Яйця попередньо відварити, остудити, почистити і натерти на крупній тертці.
Подрібнити зелену цибулю та додати до яєць.
Сир натерти на дрібній тертці.
З'єднати яйця, сир, цибулю.
Посоліть начинку та додайте 2 столові ложки сметани або грецького йогурту.
Лаваш порізати на невеликі смужки.
Столовою ложкою перекласти начинку для трубочок з лаваша.
Трубочки акуратно звертаємо.
На сухій сковороді обсмажуємо з двох сторін трубочки з лаваша і подаємо хрусткими до столу.
Вам потрібно:
Картоплю почистити, порізати і відварити в підсоленій воді.
Зробити картопляне пюре, додати трохи вершкового масла.
Зелень помити та подрібнити.
Сир натерти на крупній тертці.
Додати зелень та сир в пюре, добре перемішати начинку на трубочки.
Лаваш порізати тонкими смужками.
Додаємо начинку і звертаємо трубочки.
Духову шафу розігріти до 200 градусів.
Перекласти трубочки в форму для запікання, попередньо застеливши пергаментним папером.
Трубочки змастити оливковою олією та посипати кунжутом.
Рум'яні трубочки з лаваша в духовці готувати 10 хвилин.