Догори
Дати відгук

Воістину авантюрний дух - народжені 18 березня, гороскоп, стихія та кар'єра

Народжені 18 березня

3 хв на прочитання17 Березня 2024, 23:50
Народжені 18 березня, гороскоп, стихія та кар'єра Народжені 18 березня, гороскоп, стихія та кар'єра
Поділитись:

Будучи Рибами, народженими 18 березня, ваша особистість характеризується експериментальною і пристрасною натурою. Хоча є багато людей, які ухиляються від нових вражень або ситуацій, ви не входите до їх числа. У вас воістину авантюрний дух, який дозволить вам одного разу спробувати що завгодно. У результаті ваших різноманітних інтересів ви пройшли через численні етапи самовираження. Ви підходите до всіх життєвих питань з енергією і пристрастю. Це особливо справедливо, коли йдеться про ваших близьких, оскільки ви всім серцем присвячуєте свій час і зусилля друзям і сім'ї.

Елементальна пара вашого знака - вода, і, як Риби, у вас єдиний мінливий зв'язок із водою серед усіх знаків зодіаку. Ваші особливі елементарні стосунки дають змогу вашим словам набувати плинних і адаптованих якостей поточної води. Ба більше, саме вплив води дає змогу вам почуватися невимушено в глибоких скелястих океанах емоцій. У міру того, як ви продовжуєте сприймати позитивний вплив води, ваше співчуття й емоційне розуміння зростатимуть. Однак будьте обережні з негативними якостями води, до яких належать надмірно емоційні стани.

Нептун - планетарний управитель Риб, але, оскільки ви народилися в третьому декані або частині знака, ви також отримуєте щедру дозу планетарної сили Плутона. Хоча силі Нептуна можна приписати ваші чутливі й жалісливі якості, саме вплив Плутона пов'язаний із вашою потребою в регенерації та трансформації. Ваше унікальне поєднання планетарних впливів робить вас найдуховнішим з усіх деканів Риб. Глибини вашого розуму наповнені питаннями духовності та існування. Пошук сенсу життя завжди буде одним із найбільших завдань, але візьміть участь у подорожі до розуміння. В особливо важкі часи дотримуйтесь своєї сильної інтуїції, оскільки це одна з ваших найбільших переваг. У коханні знайдіть партнера, який розділяє вашу духовність і пристрасть, оскільки це принесе вам найбільше щастя.

На вибір відповідної кар'єри впливає безліч чинників, але вам пощастило мати природні здібності, які дадуть вам кілька можливостей для розвитку. Будучи співчутливим, ви можете вибрати професію, пов'язану з людьми, наприклад, викладання, консультування або соціальну роботу. Так само ви можете зробити кар'єру в галузі художнього самовираження, якщо продовжите розвивати свою чутливість і дар спілкування. Якщо ви схильні до музики, ви можете бути талановитим автором текстів.

Сабіанський символ вашого дня народження - родючий сад під повним місяцем. Цей символ є посиланням на достаток. Вам пощастило в житті, і ви задоволені всіма своїми основними потребами. Знайдіть час, щоб оцінити цей факт.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.