Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Вітаміни для здоров'я шкіри: як правильне харчування впливає на зовнішній вигляд та стан шкірного покриву

Вітаміни для здоров'я шкіри: як правильне харчування впливає на зовнішній вигляд та стан шкірного покриву

Які вітаміни необхідні вашій шкірі?

3 хв на прочитання29 Грудня 2023, 12:37
Вітаміни для здоров'я шкіри Вітаміни для здоров'я шкіри
Поділитись:

Правильне харчування відіграє ключову роль у сяючому вигляді шкіри.  Вона потребує регулярного оновлення та підтримки, а вітаміни та мінерали, які людина отримує з харчування, мають важливе значення у цьому процесі. Кожна група вітамінів впливає на здоров'я шкіри (1), і важливо переконатися, що організм отримує необхідну кількість речовин для підтримки здоров'я шкіри. Якщо з харчуванням, по тим чи іншим причинам, неможливо отримати всі нутрієнти, на допомогу приходять вітаміни Супрадин. Розглянемо основні речовини, які потрібні шкірі, та розберемося, як їх можна отримати за допомогою вітамінних комплексів.

Вітаміни, які необхідні нашій шкірі

Раціон повинен бути різноманітним і включати різні фрукти, овочі, зелень, горіхи і морепродукти, щоб забезпечити достатній рівень необхідних вітамінів і мінералів для здорової шкіри. Склад Супрадин може компенсувати частину важливих нутрієнтів, та доповнити харчування такими вітамінами:

  1. Вітамін А є одним із головних вітамінів, який необхідний для шкіри. Він допомагає відновити клітини шкіри, регулює вироблення шкірного жиру та прискорює процес загоєння ран. Його можна знайти в таких продуктах, як морква, шпинат, батат та червоний перець.
  2. Вітамін С також відіграє важливу роль у здоров'ї шкіри (2), оскільки він є антиоксидантом, який бореться з вільними радикалами та захищає шкіру від пошкоджень. Цей вітамін можна отримати з таких продуктів, як цитрусові, полуниця, ківі та броколі.
  3. Вітамін Е також впливає на здоров'я шкіри, оскільки він допомагає знизити вплив УФ-променів на шкіру та захищає її від пошкоджень. Він знаходиться в горіхах, насінні, зелених овочах та морепродуктах.

Більш того, жиророзчинні вітаміни, такі як вітамін Д, також можуть відігравати важливу роль у здоров'ї шкіри. Цей вітамін допомагає регулювати рівень кальцію в шкірі, що позитивно впливає на здоров'я кісток і шкіри. Вітамін D можна отримати із сонячного світла, а також з таких продуктів, як риба, молоко, яйця та гриби.

Нагадуємо, що інструкція Супрадин чітко регламентує правила прийому комплексу. Також курс вітамінів може призначити лікар чи дієтолог.

Від чого Супрадин і в чому його користь

Супрадин - це комплекс вітамінів та мінералів, який розроблений для підтримки загального здоров'я та покращення стану шкіри. Його склад задовольняє потреби організму у всіх необхідних вітамінах та мінералах, що позитивно позначається на здоров'ї шкіри та загальному стані організму. Спеціальна формула Супрадіна допомагає заповнити нестачу необхідних речовин в організмі, покращуючи стан шкіри, підтримуючи імунну систему та сприяючи загальному зміцненню організму.

У результаті, правильне харчування, багате на вітаміни і мінерали, відіграє важливу роль у підтримці здоров'я шкіри. При нестачі вітамінів в раціоні важливо звернути увагу на можливість використання вітамінних комплексів (3), таких як Супрадин, для підтримки оптимального стану шкірного покриву і загального благополуччя організму.

Література

1. Fuchs J. Vitamine und Haut [Vitamins and skin]. Ther Umsch. 1994 Jul;51(7):489-95. German. PMID: 8073386.

2. Pullar JM, Carr AC, Vissers MCM. The Roles of Vitamin C in Skin Health. Nutrients. 2017 Aug 12;9(8):866. doi: 10.3390/nu9080866. PMID: 28805671; PMCID: PMC5579659.

3. Coerdt KM, Goggins CA, Khachemoune A. Vitamins A, B, C, and A Short Review for the Dermatologist. Altern Ther Health Med. 2021 Jul;27(4):41-49. PMID: 33245705.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost