Догори
Дати відгук

Везли у багажнику тушу: на Буковині двоє чоловіків підозрюються у вбивстві дикої косулі (ФОТО)

Триває досудове розслідування

1 хв на прочитання21 Серпня 2023, 19:01
Поділитись:

На Буковині двоє невідомих перевозили тушу вбитої дикої косулі та ймовірно причетні до браконьєрства на території місцевого лісництва. Їх затримала поліція.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Співробітники групи реагування відділення поліції №1 (смт Путила) Вижницького РВП одразу ж почали відпрацьовувати автошляхи та перевіряти отриману інформацію. Незабаром, рухаючись селом Шепіт, правоохоронці помітили та зупинили автомобіль "ВАЗ 2109", який відповідав орієнтуванню.

Під час огляду транспортного засобу працівники поліції виявили в багажному відділенні два мисливські карабіни, набої, оптичний і тепловізорний приціли, радіостанцію та тушу дикої тварини (косулі).

Правоохоронці встановили особи водія та пасажира автомобіля "ВАЗ 2109". Ними виявилися двоє жителів Івано-Франківської області, віком 41 та 44 роки. Також було вилучено мисливську зброю і приладдя до неї, їх направили на дослідження. Згодом під час огляду лісової ділянки поліцейські встановили місце незаконного полювання.

Рештки убитої тварини направили на експертизу для встановлення остаточної причини загибелі.

Відомості про подію слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 248 (Незаконне полювання) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.