Досить вдалий рецепт салату з нутом! Салат виходить дуже смачний. Можна їсти просто так, а можна подати до нього свіжий хліб, яким так смачно вимочувати юшечку з дна салатника! Також цей смачний салат відмінно підійде до рису.
Інгредієнти для салату з нутом
Настійна рекомендація: не полінуватися і очистити відварений нут від шкірки. Це трохи втомлююче, але зате на смак він ніжніше і приємніше, а для приготування хумуса або паштету такий нут просто ідеальний.
Додати до нуту дрібно нарізану цибулю.
Додати дрібно нарізану зелень. Краще - кінзу.
Додати оливки, нарізані кільцями.
Перемішати і трохи розім'яти руками або виделкою. Частину нуту треба розчавити - нічого страшного, тут головне не естетика, а смак.
Додати до салату нарізаний помідор, сіль, перець, влити лимонний сік і оливкову олію. Розмішати. Можна подавати відразу, а можна дати салату трохи настоятися.
Більше новин читайте на Green Post.