Вчені дізналися, який хліб знижує рівень цукру в крові
Якщо в продукті хоча б 30% цього борошна, то рівень глюкози в крові на 40% нижчий
Вчені з Королівського коледжу Лондона виявили, що хліб із нутового борошна знижує рівень цукру в крові, а також довше зберігає відчуття ситості.
Нут – це зернобобова культура. З неї навчилися робити борошно, яке зберігає структуру харчових волокон цілісних бобових.
Експерименти показали, що виготовлений із такого борошна хліб збільшує передачу сигналів ситості з кишечника в мозок. Якщо в продукті хоча б 30% нутового борошна, то рівень глюкози в крові на 40% нижчий порівняно з рівнем після вживання хліба з білого пшеничного борошна.
Більше з розділу Здоров'я
У Києві викрито незаконне казино під прикриттям спортклубу
Хвороба, що поширюється світом: сьогодні Всесвітній день боротьби проти малярії
Унікальне ДНК людини відповідає за таланти, допомагає ловити злочинців, визначає хвороби до народження
6 причин пити оливкову олію вранці: наслідки вас приємно здивують
Подбайте про онлайн-безпеку: поради від кіберполіції
Що відбувається з вашим тілом, коли ви їсте огірки щодня
Провідний спінальний хірург зі США лікуватиме дітей зі складними патологіями хребта
6 продуктів, які уповільнять старіння після 40 років
Більше з GreenPost
Куряча печінка у сметані — надзвичайно простий рецепт
Бадан як низький бордюр для садової доріжки — ідея для ландшафтного дизайну (ФОТО)
Нові можливості та фінансовий успіх: гороскоп на п'ятницю, 26 квітня
У порт Великої Одеси зайшов “справжній” контейнеровоз з Китаю
Українців закликають підвішувати паски до Великодня
Десятки підприємств України експортують молочні товари в ЄС, що свідчить про їх якість і безпечність - Висоцький
Чи потрібні електромобілям інші покришки?
БЕБ у Львові забезпечило відшкодування 5,2 млн грн завданих бюджету збитків через продаж харчових продуктів