Вчені дізналися, який хліб знижує рівень цукру в крові
Якщо в продукті хоча б 30% цього борошна, то рівень глюкози в крові на 40% нижчий
Вчені з Королівського коледжу Лондона виявили, що хліб із нутового борошна знижує рівень цукру в крові, а також довше зберігає відчуття ситості.
Нут – це зернобобова культура. З неї навчилися робити борошно, яке зберігає структуру харчових волокон цілісних бобових.
Експерименти показали, що виготовлений із такого борошна хліб збільшує передачу сигналів ситості з кишечника в мозок. Якщо в продукті хоча б 30% нутового борошна, то рівень глюкози в крові на 40% нижчий порівняно з рівнем після вживання хліба з білого пшеничного борошна.
Більше з розділу Здоров'я
У США можуть заборонити поширені ліки проти застуди
На Одещині - спалах АЧС
Батькам дітей із особливими потребами компенсуватимуть витрати на асистента: у Львові затверджено новий порядок
МОЗ закликає українців вживати антибіотики тільки за призначенням лікаря
Смерть у сигареті: куріння вбиває непомітно
Названо хвороби, які передаються через їжу
Україна посилює роботу зі створення безбар'єрного простору
Відкрито нову цілющу властивість зеленого чаю
Більше з GreenPost
У Молдові фермерам дозволили вирощувати промислові коноплі
Погода здивує: синоптики прогнозують аномальний грудень
Україна та Азербайджан поглиблюють співпрацю у питаннях захисту довкілля
На берег Каспійського моря викинуло майже 2 000 мертвих тюленів — ось що відомо про причини смерті
День гуманного суспільства: що передбачає ініціатива?
Міндовкілля відновить систему моніторингу, звітності та верифікації викидів парникових газів
Україна інтегрується до міжнародної системи боротьби з ННН-рибальством
Шашлик у томатному маринаді — можна готувати як на мангалі, так і в духовці чи на грилі