Догори
Дати відгук

Варіант красивого оформлення вздовж паркану (ФОТО)

Кілька ідей, які допоможуть вам створити захоплюючу композицію.

1 хв на прочитання10 Березня 2024, 08:24
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город» Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»
Поділитись:

Створення вишуканого оформлення вздовж паркану — це чудовий спосіб надати вашому саду чи подвір'ю шарму та краси. Ось кілька ідей, які допоможуть вам створити захоплюючу композицію:

1) Багаторядник верхоплідний. Ця рослина вражає своїми яскравими і великими квітами, які розкриваються протягом літнього сезону. Висаджуйте її вздовж паркану, де вона створить ефектний кольоровий акцент.

2) Бегонія бульбова. Ця низькоросла рослина має яскраві квітки, які додають ніжності та вишуканості в оформленні. Вона ідеально підійде для замощення порожнин між іншими рослинами вздовж паркану.

3) Торенія Фурньє. Ця квітуча рослина має невеликі, але яскраві квітки, які довго радують своїм виглядом. Висаджуючи її вздовж паркану, ви створите чудовий акцент, який додасть вишуканості вашому саду.

4) Бальзамін Уоллера червоний і рожевий. Ці рослини вражають своїми барвистими квітами та густим зеленим листям. Вони чудово підходять для створення кольорових плям вздовж паркану, особливо в поєднанні з іншими видами квітів.

5) Аквілегія (водозбір) гібридна. Ця гарна рослина має вишукані квіти, які додають саду елегантності та витонченості. Висаджуйте її в ряд вздовж паркану для створення ніжного та природного вигляду.

Обираючи ці рослини для оформлення вздовж паркану, ви створите захоплюючу та вишукану композицію, яка буде радувати вас своїм красивим виглядом протягом усього літнього сезону.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.