Догори
Дати відгук

В Дубаї хочуть ув'язнити українських туристок за пікантне відео

Туроператори уже побоюються, що через непристойну поведінку українок ОАЕ можуть закрити кордони для наших туристів.

2 хв на прочитання06 Квітня 2021, 10:51
11 оголених українок затримали у Дубаї під час фільмування пікантного відео 11 оголених українок затримали у Дубаї під час фільмування пікантного відео
Поділитись:

11 українських туристок, які позували оголеними для відео, заплатять штраф у державну скарбницю ОАЕ. Також українок можуть ув'язнити, повідомляє ВВС News Україна.

Усе через відеоролик, який з'явився в соцмережах минулої суботи. У ньому понад десять дівчат позують оголеними на балконі висотної будівлі в курортному районі Дубай Марина.

У МЗС інформацію про затримання українок підтвердили. Це сталося 3 квітня. Сьогодні, 6 квітня, українських туристок має відвідати консул. Їм загрожує до шести місяців позбавлення волі. Також кожна українка має сплатити до державного бюджету штраф у розмірі 1390 доларів США. 

Нагадаємо, що в ОАЕ досі вимагають від іноземців суворого дотримання тамтешніх правил моралі й законів, які базуються на шаріаті. Так, будь-які прояви статевих стосунків, обіймів і поцілунків заборонені. Секс поза шлюбом є незаконним. У публічних місцях чоловікам і жінкам, незалежно від їхнього сімейного стану, не можна палити та вживати нецензурні слова.

Тим часом туроператори побоюються, що після скандальної історії з 11 українками влада ОАЕ може прийняти рішення про заборону в'їзду громадянам нашої держави. 

Зараз ОАЕ потрапили до «зеленої» зони.

Для туристів це означає, що Емірати залишаються умовно безпечними для ділових та особистих поїздок. До того ж після повернення в Україну з ОАЕ не потрібно буде йти на самоізоляцію чи обсервацію. 

ОАЕ — безвізова країна для наших громадян. Аби успішно перетнути кордон, необхідно мати із собою біометричний закордонний паспорт і результати ПЛР-тесту, який був зроблений не пізніше як за 72 години до вильоту. Результат тесту має бути англійською (або арабською) у паперовому вигляді. Електронний варіант не приймається.

Як ми писали раніше, станом на березень 2021 року українці можуть подорожувати приблизно до  100 країн світу. Цей список постійно оновлюється. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Прогноз погоди в Україні на 25 квітня
Хмарно з проясненнями: прогноз погоди в Україні на 25 квітня
1 хв на прочитання36 хвилин тому
Міндовкілля ініціює спрощення порядку отримання дозволу на операцій з оброблення відходів
Міндовкілля ініціює спрощення порядку отримання дозволу на здійснення операцій з оброблення відходів у рамках експериментального проєкту 
2 хв на прочитаннягодина тому
На Закарпатті - сніголавинні попередження!
На Закарпатті - сніголавинні попередження!
1 хв на прочитання2 години тому
Переможці всеукраїнського екологічного конкурсу малюнків
Стали відомі переможці всеукраїнського екологічного конкурсу малюнків
1 хв на прочитання4 години тому
Синоптики пояснили, коли очиститься атмосфера над Україною від жовтого пилу
1 хв на прочитання5 годин тому
Через закупівлю сировини за завищеними цінами судитимуть кервництво держпідприємства
1 хв на прочитання6 годин тому
Ліси для майбутнього: SoftServe і WWF-Україна відновили гектар лісу на Львівщині
4 хв на прочитання7 годин тому
Укрзалізниця визначилася, хто годуватиме пасажирів у поїздах Інтерсіті+
1 хв на прочитання7 годин тому