Догори
Дати відгук

Україна близька до того, щоб отримати нову «Мрію»

Наш Ан-225 «Мрія» – світова легенда

1 хв на прочитання29 Червня 2022, 21:00
Поділитись:

В Україні вже опрацьовується проект будівництва нового літака Ан-225 «Мрія» на заміну тому, який знищила росія у перший день вторгнення під час повітряної атаки на аеропорт Гостомель у Київській області.

Про це повідомив керівник фракції «Слуга народу» Давид Арахамія у Telegram у середу, 29 червня, пише "Слово і діло"

За його словами, він обговорив із засновником компанії Virgin Galactic, бізнесменом Річардом Бренсоном питання будівництва нового літака «Мрія» та перспективи співпраці у космічній сфері.

«Наш Ан-225 «Мрія» – світова легенда та один із символів України… Тому ми вже зараз опрацьовуємо проект будівництва нового літака, який після війни поставить ще багато рекордів. Але, будучи вже оновленим, на базі сучасного цифрового обладнання, що дозволить «Мріє» стати ще сильнішим», - написав він.

За його словами, Бренсон «висловив готовність допомагати всім, чим зможе, був приємно приголомшений нашим оптимізмом і тим, що навіть у такі важкі хвилини ми думаємо про те, як зробити стрибок в авіакосмічному будівництві».

Нагадаємо, 27 лютого під час атаки російських військових на аеродром у Гостомелі було знищено флагман української авіації – легендарний Ан-225 «Мрія».

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко