Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • У заповіднику "Горгани" на Франківщині побачили сліди бурого ведмедя - прикарпатців закликають бути обачними

У заповіднику "Горгани" на Франківщині побачили сліди бурого ведмедя - прикарпатців закликають бути обачними

На території заповідника "Горгани", що простягається між селами Бистриця та Поляниця на Івано-Франківщині, зафіксували сліди бурого ведмедя.

1 хв на прочитання10 Грудня 2023, 12:05
У заповіднику "Горгани" на Франківщині побачили сліди бурого ведмедя У заповіднику "Горгани" на Франківщині побачили сліди бурого ведмедя
Поділитись:

Про це повідомили на Facebook-сторінці природного заповідника "Горгани".

“На території нашого заповідника зафіксовані сліди бурого ведмедя! Це захоплююча новина, яка свідчить про різноманіття нашої дикої природи та наявність цих прекрасних створінь в нашому регіоні. Прохання до всіх мешканців прилеглих до заповідника сіл бути обережними та уважними при перебуванні на відкритих просторах, особливо у лісових місцевостях”, – йдеться у дописі.

Межі Природного Заповідника «Ґорґани» охоплюють площу понад 5 тис. га у Надвірнянському районі, згідно з українським законодавством, відвідування його у туристичних цілях заборонене. На хребет відсутні марковані маршрути, а охороною заповідника час від часу проводяться рейди по території з метою виявлення порушників. Однак, незважаючи на це, сходження на хребет Довбушанка усе одно проводяться.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.