Догори
Дати відгук

У Запорізькій області COVID-19 охопив медуніверситет, школу та сільраду

Внаслідок «заносів» COVID-19 в дорослі та дитячі колективи постійно реєструються випадки захворювання на коронавірусну інфекцію

1 хв на прочитання02 Вересня 2020, 09:49
Поділитись:

На Запоріжжі спалах інфекції: протягом останнього тижня тут виявили вірус та його поширення у вищому начальному закладі, органі місцевого самоврядування та школі.  Про це інформує Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України.

Внаслідок «заносів» COVID-19 в дорослі та дитячі колективи постійно реєструються випадки захворювання на коронавірусну інфекцію на підприємствах, в різних закладах та установах області. Так, на сьогодні виявлено 82 хворих COVID-19 у Запорізькому державному медичному університету.   Всі хворі проживають в гуртожитках.  Було  обстежено 645 осіб.  

У Веселівському районі зареєстрована групова захворюваність коронавірусної інфекції.  У сільраді наразі захворіло 11 осіб.

У  Бердянську в школі № 4 в одному з класів зареєстрований випадок «заносу»   інфекції. Виявилося, що дитина була  у контактній родині, її термін самоізоляції закінчився 29 серпня тож  мати  відвела дитину в школу. Як виявилось, зробила вона це  до отримання результатів лабораторного обстеження, який на 1 вересня виявився  позитивним.

Наразі, 32 дитини і 1 учитель  вже перебувають на самоізоляції під наглядом лікарів. 

Відомо, у школі на Буковині вчителі масово захворіли на COVID-19.

Станом на ранок 2 вересня з початку пандемії в Україні зафіксували 125 798 випадків COVID-19.

Нагадаємо, GreenPost писав  де у Києві зробити тест на коронавірус: адреси, вартість.

 

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost