Догори
Дати відгук

У замороженій курятині на Прикарпатті знайшли сальмонелу

Партія зараженого сальмонелою м'яса складає 21 кг.

1 хв на прочитання27 Грудня 2020, 21:14
Поділитись:

На Івано-Франківщині виявлено сальмонелу в замороженому курячому м’ясі, яке експортувалось із Польщі, інформує Головне управління Держпродспоживслужби в області.

«М’ясо експортувалось з Республіки Польща (виробник PIRI PIRI Sp.z.o.o., Myslowice) до країн-членів ЄС, після чого зазначену продукцію переробили на м’ясо механічної обвалки (продавець: Wealthon corporate finance spolka z organiczona odpowiedzialnoscia, Warszawa), а її експортували до України — партія 21 тис. кг», — зазначають у відомстві.

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва.

До слова, такий випадок трапляється не вперше.Заражена сальмонелою курятина потрапила в Україну влітку цього року.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
У кабіні фермери іноді просто сторожові пси. Робота в полі ведеться за допомогою GPS. Фото: Thomas Trutschel/dpa
ЄС погодив спрощення спільної сільськогосподарської політики для підтримки фермерів
1 хв на прочитанняВчора
Міскантус. Фото: DW
В Україні почали вирощувати міскантус, який дає на 20% більше енергії, ніж деревина
1 хв на прочитанняВчора
Ціни на томати до 120 грн/кг: в Україні дорожчають помідори через негоду та зростання витрат на обігрів теплиць
Ціна на помідори зросла до 120 грн/кг через листопадові погодні катаклізми
2 хв на прочитанняВчора
ФОТО: земельні наділи / agropolit.com
Чому учасники бойових дій не можуть отримати землю у приватну власність під час війни
1 хв на прочитання10 Листопада 2025
Ціни на борщовий набір впали втричі: надлишок продукції та воєнні ризики обвалили ринок
2 хв на прочитання09 Листопада 2025
Смак подорожей у келиху: як Європа святкує день винного туризму
2 хв на прочитання09 Листопада 2025
Лоза, що дає життя: як українські винороби і садівники створюють нову культуру
2 хв на прочитання09 Листопада 2025
Від форелі на Закарпатті до 2,4 млн товстолоба на Одещині: масштабне зариблення водойм
2 хв на прочитання08 Листопада 2025