Догори
Дати відгук

У свиней п'яниць смачніше м'ясо

Такий лайфхак випадково вигадали фермери

1 хв на прочитання17 Серпня 2020, 22:19
Поділитись:

Алкоголь робить свиней щасливішими, а їх м'ясо — смачніше. До такого висновку прийшли виробники японського алкогольного напою сьотю, повідомляє УНН, з посиланням на sciencedaily.com.

Сьотю — це японський алкогольний напій міцністю 25 градусів. Його виробляють на японському острові Кюсю, який є одним з найбільших тваринницьких регіонів острівної держави, і славиться величезною кількістю свиноферм.

Так, недавно виробники сьотю згодували свиням відходи від виробництва напою — ячмінь, рис, картоплю і дистильований спирт. Вони це зробили навмисно, оскільки утилізація дистильованого спирту — послуга дорога.

Подібна їжа зробила свиней щасливими, а їх м'ясо — смачнішим, констатували виробники сьотю.

"Більш смачне м'ясо у тих свиней, які їдять ячмінь, що залишився після приготування японського лікеру сьотю. Живильні речовини в останньому ферментованому ячмені допомагають тваринам боротися зі стресом", - заявили місцеві фермери.

Тим часом, на Вінниччині фермери втратили третину врожаю зернових (фото).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.