Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • У Швеції чоловік уже півроку доїдає ведмедя, який напав на нього та відкусив частину обличчя

У Швеції чоловік уже півроку доїдає ведмедя, який напав на нього та відкусив частину обличчя

Швед вважає це «найвищою помстою».

1 хв на прочитання09 Лютого 2024, 15:49
Пер Сундстрем Пер Сундстрем
Поділитись:

У Швеції чоловік уже півроку доїдає ведмедя, який напав на нього і відкусив частину обличчя. Швед вважає це «найвищою помстою». Про це розповідає Bild.

У повідомленні йдеться, що 42-річний Пер Сундстрем зустрівся з ведмедем неподалік шведського міста Юсдаль ще у серпні минулого року. Тварина напала на нього і розірвала обличчя. Сундстрем практично попрощався із життям, проте на допомогу йому прийшов 14-річний син Еверт.

Разом Пер і Еверт змогли подолати ведмедя: тяжко поранений Пер завдав йому смертельного поранення. Після цієї сутички чоловік опинився у лікарні. Його колеги розчленували ведмедя та помістили м'ясо у морозильну камеру. Тепер ведмежатина грає важливу роль у раціоні сім'ї Сундстрем.

«Ми робимо із цього м'яса начинку для тако. М'ясо темне, з грубими волокнами, вимагає великої кількості спецій. Наповнити тако м'ясом ведмедя, який вкусив мене за обличчя, було в моїх очах найвищою помстою», — сказав Пер в інтерв'ю.

Крім того, Пер та Еверт разом готували з убитого ведмедя гуляш, шашлики та четтбуллар — традиційні шведські фрикадельки. Сундстрем ще не скоро зможе забути про напад ведмедя: рану від укусу на його обличчі добре видно досі, а шрами, мабуть, ніколи не зникнуть. Він уже переніс низку операцій, і наступна запланована на літо.

«Лікарі хочуть відновити мій ніс і багато чого виправити. Він має виглядати майже так, як раніше», — поділився Сундстрем.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.