Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • У "Київстарі" заявили, що майже відновили зв'язок, найближчим часом абонентам повернуть мобільний інтернет

У "Київстарі" заявили, що майже відновили зв'язок, найближчим часом абонентам повернуть мобільний інтернет

Український оператор мобільного зв'язку "Київстар" вже майже відновив зв'язок після хакерської атаки.

1 хв на прочитання14 Грудня 2023, 14:08
У "Київстарі" заявили, що майже відновили зв'язок, найближчим часом абонентам повернуть мобільний інтернет У "Київстарі" заявили, що майже відновили зв'язок, найближчим часом абонентам повернуть мобільний інтернет
Поділитись:

Про це повідомила пресслужба компанії.

"Голосовий сервіс підключений. Проте, його доступність і якість залежить від багатьох факторів. Зараз ми працюємо, щоб всі мали зв’язок. І це потребує деякого часу", - йдеться у повідомленні.

В деяких населених пунктах все ще виникають короткочасні складнощі зі зв'язком, але спеціалісти їх усувають. Зазначається, що також повністю відновлена послуга "Домашній Інтернет".

Олександр Комаров заявив, що компанії не вдалося вночі 14 грудня почати відновлювати мобільний інтернет: "На жаль, ми поки що не відновлюємося. Але дуже сподіваємося, що сьогодні у другій половині дня ми почнемо відновлення з західної України, регіон за регіоном потроху, обережно почнемо відновлювати послуги мобільного інтернету".

Як вже відомо, кібератака на національного оператора Київстар відбулася через скомпрометований обліковий запис одного зі співробітників компанії.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.