Догори
Дати відгук

СБУ та поліція шукатимуть місця, де підпільно роблять вакцинацію проти COVID-19

Відповідне доручення дав президент та прем'єр

1 хв на прочитання06 Січня 2021, 18:58
Поділитись:

Володимир Зеленський доручив СБУ та іншим правоохоронним органам перевірити інформацію про нібито ввезення в Україну контрабандою вакцини від коронавірусу. Про це глава держави написав у своєму Telegram-каналі.

"Доручив Службі безпеки та іншим правоохоронцям негайно перевірити інформацію про нібито ввезення в Україну контрабандою вакцини від коронавірусу. Якщо хтось справді додумався таємно та з порушенням закону ввезти вакцину для продажу, реакція має бути максимально жорсткою… За контрабанду і контрафакт має бути покарання", - написав Президент.

Він нагадав, що у держави є чіткий план вакцинації — спочатку щеплення отримають люди з груп ризику та ті, хто на передовій у боротьбі з ковідом.

Також сьогодні прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що міністерствам охорони здоров’я та внутрішніх справ доручено перевірити інформацію щодо можливої підпільної вакцинації від COVID-19 препаратами невідомого походження.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що з'явилась інформація про те, що перед Новим роком чартерним рейсом в Україну була таємно завезена партія вакцини Pfizer.

У Києві після цього начебто розпочалася підпільна VIP-вакцинація від COVID-19 чиновників і бізнесменів. Ціна дози, за повідомленнями від 1000 - до 3000 євро.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost