Догори
Дати відгук

У Києві чоловік нацьковував свого пса на перехожих і вбивав тварин

Сам підозрюваний у шкуродерстві всі звинувачення відкидає, а сусіди скаржаться, що не мають через нього спокійного життя.

1 хв на прочитання29 Квітня 2021, 21:00
Агресивний чоловік нацьковує свого собаку й змушує пса вбивати слабших тварин Агресивний чоловік нацьковує свого собаку й змушує пса вбивати слабших тварин
Поділитись:

Днями у столичному районі Оболонь господар стаффордширського тер’єра нацьковував свого пса на маленьких собак які гуляли поруч із ним. Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Неадекватного чоловіка кияни помітили на проспекті Героїв Сталінграду та вулиці Маршала Малиновського.

"На очах у подружки він убив ще одну. Мужику все пофіг, ще й погрожує. Поліція по суті нічого зробити не може", - каже киянка, яка стала свідком  розправи над твариною. 

Вбитою собакою виявилася чихуахуа.

Очевидиця додає, що у цьому мікрорайоні неодноразово бачила того самого чоловіка зі своїм собакою. Він погрожував випадковим перехожим і змушував свого собаку вбивати тварин, менших за розміром.

Згодом у поліції проінформували, що киянин уже раніше мав проблеми із законом та був судимим. 

Скаржаться на шкуродера й сусіди. Кажуть, що тримає у страху весь будинок та знущається зі своїх сусідів, з якими мешкає на одному сходовому майданчику. Також чоловік за словами свідків уже кілька разів намагався підпалити квартири своїх сусідів.

Сам власник собаки усі звинувачення на свою адресу відкидає. 

"Підбігає шавочка, вкусила мого. Повернувся – секунда, і його нема. Я відтягував, кричав "фу", не треба", - розповідає він про події на Оболоні, під час яких загинула собака.

Правоохоронці кажуть, що поки не мають вагомих причин затримувати киянина. 

Як ми писали раніше, на Одещині чоловік стріляв у собак, а тяжко поранив перехожого.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.