Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • У Китаї нова інтернет-зірка — водій доставки, який бере з собою на роботу депресивну дружину та маленького сина

У Китаї нова інтернет-зірка — водій доставки, який бере з собою на роботу депресивну дружину та маленького сина

«Гарний чоловік і тато».

3 хв на прочитання29 Вересня 2023, 18:45
Поділитись:

У додатку Douyin — китайському аналогу TikTok — набирає популярності обліковий запис 29-річного користувача з нікнеймом Вузі (Wuzi). Він публікує відео, як він піклується про свою дружину в депресії і доглядає їхнього маленького сина. На акаунт звернули увагу видання South China Morning Post та Beijing Times. Серед 28 відео в його обліковому записі можна побачити, як Вузі годує свою дружину, купає сина та бавить час із ними.

Sina News нещодавно розповсюдила зворушливе відео, на якому Вузі вдягає шолом на свою дружину, яка сидить на його мотоциклі, а їхній маленький син щільно притискається до його грудей. Ця сімейна подорож почалася після низки нещасливих подій, які поставили їх на складний шлях.

Вузі зі своїм маленьким сином, прив’язаним до грудей, коли він поправляє одяг своєї дружини перед тим, як вирушити з ними на доставку. Фото: Weibo

Наприкінці минулого року після народження дитини дружину Вузі обдурили на 80 000 юанів (11 000 доларів США) під час пошуку роботи в Інтернеті. Цей удар призвів до того, що жінка впала в депресію. Вузі був єдиним годувальником сім’ї та не отримав допомоги від батьків дружини через ївласну роботу. Вузі прагнув одночасно підтримувати свою сім’ю фінансово й емоційно, особливо під час уразливого періоду його дружини.

Доля Вузі була важкою. У віці 12 років йому довелося зіткнутися з діагнозом шизофренія матері, а нещодавно, у 2020 році, він оплакував втрату батька. Але чоловік не піддався цим негараздам. Сповнений рішучості забезпечити непохитну систему підтримки для своєї сім’ї, Вузі на початку цього року розпочав кар’єру водія з доставки їжі. Цей вибір дозволив йому супроводжувати дружину протягом дня, гарантуючи, що вона ніколи не буде ізольованою.

Обліковий запис Wuzi Douyin, який має 120 000 підписників (кількість різко зросла після відеозвіту), є своєрідним вікном у його повсякденне життя. У 28 відео, якими він поділився, оживають моменти, як він годує дружину, купає дитину та влаштовує сімейні прогулянки на природі. Серед цієї складної рутини очевидні сильний дух і непохитний оптимізм Вузі. В одному зі своїх останніх відео він стверджує: «Хоч би яким важким було моє життя, я не відмовлюся ні від кого, кого люблю».

Ця історія зворушила людей в Інтернеті: багато хто хвалив Вузі за його відданість молодій сім’ї. Фото: Douyin

Користувачі мережі були глибоко зворушені відданістю Вузі. Коментарі, що вихваляють його відданість як чоловіка та батька, надсилають багато побажань його дружині швидкого одужання. Один зворушений чоловік прокоментував: «Він хороший чоловік і тато. Сподіваюся, що його дружині скоро стане краще», а інший співчував: «Його життя таке важке».

Також ми писали, що в Китаї із закоханою парою сталася пригода, яка стала хітом місцевої соцмережі Поцілував дівчину й оглух.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost