- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- У Кропивницькому бухгалтерка робить тварин з маршмелоу та тюльпани з зефіру (ФОТО)
У Кропивницькому бухгалтерка робить тварин з маршмелоу та тюльпани з зефіру (ФОТО)
Фігурки зайців, котів, тигрів, баранів, овець, собак, ведмедів та драконів.
Кропивничанка Ілона Павлова за професією бухгалтерка. Вдень ходить на роботу, ввечері на своїй кухні створює зефірні букети або фігурки тварин з маршмелоу.
"Все почалось з того, що у мене нічого не вийшло, невдача викликала у мені азарт. Через рік я зрозуміла: не виходило тому, що був не той міксер. Спочатку я все кинула, але чоловік подарував класний міксер. І все вийшло", пише про кондитерку-самоучку Суспільне.
Нині Ілона Павлова робить солодкі букети: з зефіру формує бутони троянд, тюльпанів, піонів та листки до них. Каже, на це може витратити до двох днів. Для букету заздалегідь готує основу з пінополістиролу. Зефір готує на основі фруктового пюре яблука, банану, полуниці чи іншого. Зефір застигає від 12 до 24 годин і тільки потім збирається букет.
Маршмелоу відрізняється від зефіру тим, що він не містить яєчного білка і яблучного пюре. Зі слів жінки, його робити важче, довго треба малювати мордочки.
Щоб покращити свої навички в цьому та зробити з солодощі смачнішими, слухала майстеркласи закордонних кондитерів. А загалом, вчилася на своїх помилках, розповіла Ілона Павлова.
Зефір та маршмелоу жінка робить для своєї родини, для близьких та рідних або на замовлення. Каже, найкраще воно смакує з чаєм, кавою, какао чи гарячим шоколадом.
До слова, напередодні Різдва слід знати, чому ми переїдаємо на свята і що з цим робити — дієтолог.