Догори
Дати відгук

У Франції розробили їстівний розчин, який продовжує термін зберігання овочів і фруктів

Розчин швидко змивається звичайною водою.

1 хв на прочитання29 Липня 2021, 13:00
 Pixabay Pixabay
Поділитись:

Їстівний, не містить алергенів, не впливає на смак фруктів і овочів, абсолютно безпечний для людей і навколишнього середовища. У Франції розробили розчин Prosane, який продовжує термін зберігання овочів і фруктів на декілька тижнів, повідомляє rubryka.com.

Prosane складається з біополімерів і натуральних компонентів.

Він вкриває плоди тонкою плівкою та захищає їх від мікробів і шкідливих впливів.

За словами розробників розчин швидко змивається звичайною водою.

Нагадаємо, чоловік виростив сонях заввишки у двоповерхову будівлю. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
На Житомирщині запустили гігантський завод з переробки конопель. Фото: Міністерство економіки України
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитання2 години тому
Фото: Максим Нікітін
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитання3 години тому
Арешт зернового терміналу на Одещині: майно передано АРМА. Фото: БЕБ України
В Україні заарештовано зерновий морський термінал відомого бізнесмена
2 хв на прочитанняВчора
Ліквідація нарколабораторії на Івано-Франківщині: злочинці отримали вирок. Фото: Івано-Франківська обласна прокуратура
На Прикарпатті засуджено наркоділків, які вирощували коноплю на десятки мільйонів євро
2 хв на прочитанняВчора
Салат із печінки тріски зі свіжими овочами — готується дуже швидко та легко
1 хв на прочитанняВчора
Салат з курячим філе та кукурудзою — більше не потрібно думати, що приготувати на обід чи вечерю
1 хв на прочитання16 Травня 2025
ВР підтримала законодавчі ініціативи щодо стимулювання економічного розвитку галузі рибного господарства
1 хв на прочитання15 Травня 2025
Салат із куркою та сухариками — легкий, але святковий, і готується нашвидкуруч
1 хв на прочитання15 Травня 2025