Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • У Франції проаналізували порнографічні ролики, оскільки їх дивляться навіть діти — висновки невтішні

У Франції проаналізували порнографічні ролики, оскільки їх дивляться навіть діти — висновки невтішні

«Масове споживання порнографії з юних років зміцнює культуру зґвалтування.

1 хв на прочитання29 Вересня 2023, 12:46
Поділитись:

До 90 % порнографічного контенту містить вербальне, фізичне і сексуалізоване насильство щодо жінок. Це випливає зі звіту Вищої ради Франції з питань рівності між жінками та чоловіками, звернуло увагу видання Wonderzine.

Організація витратила на дослідження 18 місяців та вивчила кілька мільйонів відеороликів на найбільших міжнародних порнографічних сайтах.

Майже в кожному ролику жінки зазнають об'єктивізації, дегуманізації, нападів чи тортур. У звіті наголошується, що «жінки [на відео] реальні, насильство над ними реальне, і їхні страждання часто чудово видно, але водночас еротизовані».

У доповіді також порушується тема бездіяльності французької влади, яка, як пишуть правозахисники, завжди виступала за абстрактну «свободу вираження думок, яка призвела до сліпого заперечення проблеми з боку держави, що врешті-решт і забезпечило порноіндустрії повну безкарність».

Ще один аспект проблеми — популярність порнографії серед дітей. За даними органу, що регулює аудіовізуальну діяльність у Франції, 51 % 12-річних хлопчиків щомісяця дивляться порно.

«Масове споживання [порнографії] з юних років зміцнює культуру зґвалтування», — йдеться в доповіді.

Сільві П'єр-Броссолет, голова французької організації зі спостереження за рівністю, назвала порнографію «школою сексуального насильства».

Також ми розповідали про сексуальну експлуатацію дітей онлайн: що про це важливо знати батькам.

Окрім того, ми писали, що канадець отримав 8 років ув'язнення за згенероване за допомогою ШІ дитяче порно.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.