Догори
Дати відгук

У Дніпрі врятували кота, який пів години провів у працюючій пральній машині

При відкритті машинки, кіт вибіг і намагався втекти

1 хв на прочитання11 Січня 2022, 11:50
Поділитись:

У Дніпрі ветеринари допомогли котику на прізвисько Броша, який опинився в працюючій пральній машині, і пробув там близько пів години.  Про це повідомляє одна з ветеринарних клінік міста, яка провела реабілітацію хвостатого пушистика.

"Котик Броша дуже любить спати у барабані пральної машини. Там темно, затишно та тепло. І востаннє там дуже до речі виявилася собача лежанка, яка вимагала прання. "Додаткові комфортні умови", — мабуть, подумав Броша і ліг спати в затишному містечку. Лежанка виявилася сірого кольору, як і сам котик. Через це господиня котика не помітила вихованця та запустила "пралку", - ідеться у повідомленні.

Кіт пробув у пральній машині близько 30 хвилин, перш ніж власники почули його вигуки. Уявіть шок і жах, коли розумієш, що настільки тривалий час разом із лежанкою стирався і кіт.

Напрочуд, при відкритті машинки, кіт вибіг і намагався втекти. Його зловили, висушили та одразу привезли до ветеринара. На огляді у котика була низька температура, хрипи в легенях, очі не розплющувалися через порошок, а з рота сильно пахло пральним засобом.

Броше провели всю необхідну терапію. На щастя, його аналізи були в нормі і незабаром котик вирушив додому. Зараз він почувається добре — активно бігає і стрибає по дому, із задоволенням їсть.

За словами ветеринарів, з таким випадком вони стикаються не вперше, але Броші дуже пощастило.  

До слова, у зоопарку Іллінойса помер сніговий барс після зараження COVID-19.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко