Догори
Дати відгук

У Дніпрі лікарня вщент забита хворими на COVID, а медики втрачають свідомість від втоми (відео)

Інфекціоніст закликав містян дотримуватися соціальної дистанції та носити маски, адже ковід став ще більш небезпечним

1 хв на прочитання07 Квітня 2021, 21:40
У Дніпрі лікарня вщент забита хворими на COVID У Дніпрі лікарня вщент забита хворими на COVID
Поділитись:

У Дніпрі жахливу картину показав завідувач інфекційного відділення 21-ї міськлікарні Володимир Чумак. За його словами, відділення заповнене пацієнтами з ковідом. Відео із закладу медик оприлюднив у Facebook.



"Хвороба стала молодшою й агресивнішою, вона продовжує лякати й, на жаль, робить це вдало. Відділення заповнене. Медсестри та весь медичний персонал виснажений. Всі падають з ніг і вичавлюють білизну від поту. Цілодобова пекельна праця, яка завдає душевних травм. Одна надія — це маска на обличчі та дистанція в громадських місцях. Пам'ятайте про це, адже це важливо", - говорить медик.



Днем раніше Чумак записав відеозвернення, в якому закликав жителів Дніпра дотримуватися заходів карантину.

"З приходом весни кількість коронавірусних хворих різко збільшилася у всіх стаціонарах міста. У тому числі й у 21-й лікарні, яка займається лікуванням COVID-19 вже понад рік. Це пов'язано, можливо, з мутацією вірусу. Тому що почали надходити хворі, які з самого початку вимагають кисневої підтримки", — сказав він.

Нагадаємо, від більш агресивного британського штаму COVID у Хмельницькому померла 28-річна вчителька, а на Буковині вагітна лікарка (фото). Жодна з дівчат до цього не мала проблем зі здоров'ям.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.