У Чорноморську на честь 52-річчя міста зварили дві тонни зеленого борщу
Родзинкою приготування стало також різноманіття яєць, які пропонувалися до борщу.

Місто Чорноморськ 12 квітня відсвяткував свою 52-гу річницю з особливим розмахом. З цієї нагоди на площі біля Палацу спорту в рамках святкового ярмарку приготували неймовірну кількість традиційної української страви – зеленого борщу. Мер міста Василь Гуляєв повідомив у своєму телеграм-каналі, що у величезному чані вариться аж дві тонни цієї смачної страви.
Родзинкою приготування стало також різноманіття яєць, які пропонувалися до борщу: окрім звичних курячих, можна було спробувати страву зі страусиними та перепелиними яйцями.
Рекордний об’єм борщу офіційно зафіксовано – страву занесено до Книги рекордів України. Відповідний сертифікат Василь Гуляєв продемонстрував під час прямого ефіру.
Більше новин читайте на GreenPost.







