Цей фрукт знижує цукор у крові та "розщеплює" холестерин: можна їсти майже всім
Його часто називають фруктом молодості.
Як очистити організм від холестерину? Як знизити рівень цукру в крові? Що з'їсти, щоб схуднути і стати більш здоровими? На всі ці запитання давно знайдено просту відповідь. Потрібно всього лише додати в раціон унікальний за своїми властивостями фрукт.
Він настільки багатий на вітаміни і мінерали, що знайти йому аналог дуже складно. І це не дивно, адже в ньому містяться марганець, мідь, цинк, кальцій, фосфор, калій і магній. Але на цьому корисні властивості не закінчуються. У ньому ви знайдете вітаміни групи B, A, C, D і навіть PP. І цей фрукт — грейпфрут.
Користь грейпфрута для організму
Якщо з'їдати всього один плід на день, можна допомогти тілу впоратися із зимовими навантаженнями, оскільки в ньому міститься половина від необхідної добової норми вітаміну C.
Але корисний він не тільки взимку. Високий вміст клітковини й антиоксидантів у ньому, а також невелика калорійність чудово підходять для тих, хто стежить за своїм зовнішнім виглядом і хоче скинути зайву вагу. Річ у тім, що грейпфрут прискорює метаболізм, а ефірні олії в ньому знижують тягу до зайвої їжі.
Фрукт знижує рівень цукру, нормалізує тиск і буквально "розщеплює" поганий холестерин. Важливо його вживати і для підтримання здоров'я нирок, кісток, серця і судин.
Більше новин читайте на GreenPost.