Торт «Медовик»: швидкий рецепт

1 хв на прочитання20 Жовтня 2022, 00:23

Готовий торт має просочитися бодай 2-3 години.

Торт «Медовик» належить до найпопулярніших десертів. Приготувати його можна і вдома

Інгредієнти:

яйця — 4 шт.;

цукор — 6 ст. л.;

мед рідкий — 2 ст. л.;

борошно — 130-150 г (1 склянка);

розпушувач — 1 дес. ложка;

сметана жирністю від 25 % — 600 г;

цукрова пудра — 100 г (за смаком).

Приготування.

Яйця збити з цукром і медом за допомогою міксера до світлої легкої маси.

У просіяне борошно додати розпушувач, перемішати.

Додати борошно в яєчну масу, перемішати ложкою чи лопаткою до однорідності.

Вилити тісто у форму, вкриту пергаментом. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 °С до рум'яності, 30-40 хвилин (залежно від розміру бісквіту й особливостей духовки).

Поки печеться медовий бісквіт, приготувати сметанний крем: збити охолоджену сметану з цукровою пудрою.

Медовий бісквіт трохи остудити й розрізати на 3 коржі.

Промастити сметанним кремом коржі та боки медового торта.

Торт посипати крихтою. Дати просочитися торту хоча б 2-3 години.

Медовий бісквітний торт зі сметанним кремом готовий.

Приємного чаювання!

Також ми розповідали про лінивий капустяний пиріг.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: