Томатний суп із вермішеллю та зеленою цибулею вариться дуже швидко — більше часу може зайняти підготовка продуктів.
Інгредієнти:
помідори — 800 г;
вермішель — 100 г;
цибуля ріпчаста — 50 г;
цибуля зелена — 20 г;
олія — 20 мл;
сіль за смаком;
перець чорний мелений — за смаком;
зелень петрушки (для подачі, за бажанням) — 10 г;
вода — 200 мл.
Приготування.
На кожному помідорі зробити хрестоподібний надріз.
Помідори покласти у глибоку посудину і залити окропом на 10 хвилин.
Після цього зняти з помідорів шкірку.
М'якуш помідорів подрібнити в блендері або натерти на тертці. Додати в пюре, що вийшло, 200 мл води.
Вермішель відварити в 800 мл підсоленої води до стану аль денте (тонку вермішель можна відварити за 4 хвилини).
З вермішелі злити воду.
Цибулю очистити й нарізати невеликими кубиками.
У каструлі з товстим дном розігріти олію й обсмажити цибулю 3-5 хвилин, до легкого підрум'янювання.
Додати томатну масу, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Варити 2 хвилини.
Потім додати відварену вермішель.
Подрібнити зелену цибулю і додати в каструлю слідом за вермішеллю.
Варити суп із вермішеллю на маленькому вогні ще 2 хвилини і вимкнути вогонь.
Томатний суп із вермішеллю та зеленою цибулею розлити по порційних тарілках, зверху прикрасити листочками петрушки та подавати.
Також ми розповідали про кашу для щитоподібної залози: як перемогти проблему та запобігти її появі.