Таро-прогноз: Тільця улещуватимуть компліментами, а Близнюки не втримають секрет у таємниці

5 хв на прочитання04 Жовтня 2024, 06:30
ФОТО: ілюстративне

Прогноз обіцяє чудові новини трьом знакам Зодіаку: ловіть можливості і здійснюйте плани.

Що Таро-гороскоп на 4 жовтня передбачив кожному знаку Зодіаку, дізнаєтеся зі свіжого розкладу на Your Tango.

ОВЕН Карта Таро: Королева Мечів

Ви на коні, Овен. Сьогодні у вас на піку сила духу та енергія, яка прагне досягнень. Інші можуть сприймати вас спокійним і зібраним, але всередині ви повні амбіцій та бажання перемагати. Сьогодні ви досягнете успіху в усьому, за що візьметеся.

ТІЛЕЦЬ Карта Таро: Паж Кубків

Вважайте себе щасливчиком. Сьогодні ви почуєте приємні слова та красивий комплімент від милої вам людини. Очікуйте, що ваше серце буде зворушене до глибини. Не бійтеся діяти доброзичливо, або підтримати ланцюг доброти у світі. Навіть проста жестикуляція може мати великий вплив!

БЛИЗНЮКИ Карта Таро: Паж Мечів (перевернута)

Що призводить до того, що секрет виходить на поверхню? Зазвичай, коли про нього знають більше ніж одна людина. Ви відкидаєте навіть думки про зраду хорошого друга. Але не будьте надто легковажними у конфіденційних темах. Секрет, якии ви хочете поділитися, може бути заважким для зберігання. Будьте обережними.

РАК Карта Таро: Четвірка Жезлів

Ви хочете укласти шлюб або розширити свою сім'ю? Ця карта Таро вказує на плідність таких планів і можливість завагітніти або всиновити дитину. Якщо ви не плануєте збільшення сім'ї, ви можете дізнатися, що хтось із членів родини або близький друг чекає на дитину.

ЛЕВ Карта Таро: Лицар Жезлів

Хто змушує вас думати про майбутнє? Можливо, у вашому житті з'явиться ментор, який покаже вам загальну картину індустрії, в якій ви працюєте. Звертайте увагу на те, як наставники і люди, якими ви захоплюєтесь, взаємодіють з іншими. Слухайте, як вони говорять і який стиль спілкування використовують для досягнення найкращих результатів.

Діва Карта Таро: Король Кубків

Будьте самодостатні, Діво. Іноді ви можете надто обмірковувати процеси у своїй голові, піддаючись сумнівам. Проте ви наділені здатністю дозволити вашому баченню вести вас. І ваші природні впливові якості на висоті. Того, що вам зараз пропонує життя, достатньо, а те, що вам потрібно для зростання, розвинеться впродовж руху вперед. Пам'ятайте, Діво, що показувати себе навіть недосконалим — краще, ніж не показувати себе взагалі.

ТЕРЕЗИ Карта Таро: Двійка Кубків

Іноді важко заперечувати природну іскру у стосунках. Сьогодні хороший день для того, щоб дослідити потенціал чогось нового і прийняти природний розвиток подій. Чому б не скористатися можливістю щирого зв'язку і сприятливих контактів?

СКОРПІОН Карта Таро: Лицар Кубків (перевернута)

Ви народжені з букетом емоцій, і вони прекрасні, оскільки дозволяють вам повністю відчути життя, Скорпіоне. Однак, щоб вони залишались позитивними, ви повинні контролювати їх і не дозволяти їм переходити межі. Це гарний час для того, щоб оцінити контроль над собою, переконуючись, що ви зростаєте у своїй емоційній зрілості і керуєтеся розумом, а не лише серцем.

СТРІЛЕЦЬ Карта Таро: Закохані (перевернута)

Можливо, вас спокушає віддатися швидким утіхам, Стрільцю. Однак те, що здається найбільш привабливим, не завжди є найкращим вибором. Щоб зберегти загальне благополуччя, можливо, варто звернути увагу на оманливість обгортки. І зрозуміти, як хибний вибір може вплинути на вас у довгостроковій перспективі. Це допоможе уникнути речей, про які потім пошкодуєте, і зберегти самоповагу.

КОЗЕРІГ Карта Таро: Трійка Пентаклів

У вас є, що запропонувати, Козерогу. Сьогодні гарний день, щоб подумати, чи можна монетизувати якусь із ваших навичок або ремесел. Або ж це те, що ви хочете зробити. Вам може сподобатися заробляти на життя або мати додатковий заробіток від того, що ви любите робити. Або ж ви просто отримаєте насолоду від свого таланту, дозволяючи йому природно приносити радість вам і оточуючим.

ВОДОЛІЙ Карта Таро: Десятка Мечів

Іноді все відбувається не так, як ви очікували, Водолію. Люди можуть показати свої справжні обличчя, завдавши вам душевних ран, або плани можуть провалитися. Неможливо заперечувати неминучі болі в житті. Однак сонце зійде знову. Та ви маєте можливість вирішити, як вийти зі складної ситуації. Біль може бути неконтрольованм, але страждання — це вибір. Обирайте зцілення і радість, Водолію.

РИБИ Карта Таро: Повішений (перевернута)

Надія — це добре, Риби. Однак не тоді, коли вона маскує реальність. Це може виглядати, як спроби відкрити явно зачинені двері або переконати когось у взаємності почуттів. Іноді ви можете так сильно бажати, щоб щось спрацювало, що вам не хочеться сприймати результат таким, яким він є. Однак, зосереджуючись на відкритті закритих дверей, ви можете втратити можливості, які вже доступні.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: