Таро-прогноз: Дівам треба більше упевненості у собі, а Стрільцям захочеться експериментів

5 хв на прочитання4 години тому
ФОТО: ілюстративне

Відразу декільком знакам Зодіаку сьогодні захочеться зайнятися благодійністю: творіть добро без сумнівів і отримуйте винагороду сторицею.

Що Таро-гороскоп передбачив на 5 жовтня кожному знаку Зодіаку, дізнаєтеся зі свіжого розкладу на Your Tango.

Овен Карта Таро: Королева Кубків

Сьогодні ваша сила полягає в доброті. Бути лагідним і м'яким по відношенню до інших може суперечити вашим уявленням про силу. Довіртеся своїй жіночій енергії, дозвольте їй зцілювати інших і дарувати світло в світі, який зараз здається темним через нещодавні події. Сила більше виграє від м'якості, ніж від жорстких правил, які можуть не відповідати сьогоднішнім обставинам.

Телець Карта Таро: Дев'ятка Мечів

Що вас турбує? Сьогодні варто зосередитися на позитиві. У вас попереду новий світлий день. Що ви плануєте з ним зробити? Яку мрію або бачення ви хочете втілити в життя?

Близнюки Карта Таро: Сімка Мечей

Зрада може стати пасткою, якщо ви це дозволите. Ви можете бути прикро вражені чиєюсь нечесністю і відчувати, що це позбавило вас довіри та свободи. Дайте собі час на роздуми, зверніться до друга або до вищої сили. Сьогодні чудовий день для ведення щоденника або дослідження історій, де трагедії призвели до чогось нового і прекрасного.

Рак Карта Таро: Четвірка Пентаклів (перевернута)

Ви відчуєте потребу пожертвувати гроші на благодійність або допомогти друзям, які потребують допомоги. Та нещодавні фінансові труднощі можуть викликати страх поділитися грошима. Щедрість після бідності потребує часу. Пошукайте баланс між тим, щоб давати та утримувати ресурси для власного майбутнього. Дайте собі час, щоб усе продумати.

Лев Карта Таро: Трійка Кубків (перевернута)

Не звинувачуйте себе. Якщо ви відчуваєте ізоляцію від друзів і родини, не перекладайте провину на себе за недосконалі дії у минулому. Відновіть внутрішню рівновагу, ваші емоції потребують уваги. Полюбіть себе, відпочиньте, їжте корисну їжу та займіться турботою про себе. Коли ваше серце загоїться, ви побачите світ інакше.

Діва Карта Таро: Король Мечів (перевернута)

Спілкування з неправильними людьми може змушувати вас пригнічувати свої найкращі якості. Коли вам здається, що ви не можете бути собою, запитайте себе, чому це так. Замість того, щоб продовжувати змінюватися і підлаштовуватися, активно досліджуйте причини цього стану, щоб знайти відповідь.

Терези Карта Таро: Четвірка Пентаклів

Чи можете ви визначити, хто дійсно з вами, а хто діє лише у власних інтересах? Оцініть щирість і справжність людини за рівнем її співчуття. Поговоріть про щось, що вас засмучує, і спостерігайте, як співрозмовники на це реагують. Чи довіряєте ви людям сліпо, чи даєте їм шанс заслужити вашу довіру? Сьогодні настав переоцінити ставлення до оточуючих.

Скорпіон Карта Таро: Четвірка Мечей (перевернута)

Приділіть час собі. Досягати великих результатів — це чудово. Створювати успіх і мати щось, чим можна пишатися, — це приємно. Але знаєте, що ще чудово, Скорпіоне? Відпочинок. Справжня мудрість полягає в тому, щоб знати, коли взяти паузу і відійти від справ.

Стрілець Карта Таро: Ієрофант

Розпорядок дня захищає ваш час, але бувають дні, коли вам хочеться вийти за межі системи і діяти по-своєму. Сьогодні цікавість може підштовхнути вас вийти зі своєї зони комфорту. Можливо, ви захочете спробувати щось нове, навіть якщо не маєте наміру змінювати це назавжди. Дайте собі можливість вийти за межі того, що ви знаєте, і побачите, як виклики збагачують ваше життя.

Козеріг Карта Таро: П'ятірка Мечів (перевернута)

Коли у відносинах виникає дисонанс, буває важко вирішити, чи варто пробачити, чи забути. У дні, коли шлях здається невизначеним, краще зачекати. Чи можете ви відкласти це питання, поки не будете готові його вирішити? Створіть простір і дайте своєму серцю час, щоб обміркувати все, що сталося.

Водолій Карта Таро: Вісімка Кубків

Ви хочете найкращого для своїх друзів, родини і навіть для людей, яких ще не знаєте. Ось чому вам може бути боляче, коли ви бачите, як люди роблять ті ж помилки, що й ви раніше, і зазнають болю, який колись відчували ви. У такі важкі моменти відпустити ситуацію нелегко. Але навіть якщо це складно, спробуйте дозволити людям йти своїм шляхом; вони можуть отримати досвід, якого ви не здобули.

Риби Карта Таро: Король Пентаклів

Ви часто підтримуєте тих, хто слабший? Сьогодні ви можете відчути потяг допомогти тим, хто найбільше потребує вашої підтримки. Ваша добра і щедра натура прагне захистити людей, які постраждали або відчувають смуток. Ваша доброта може проявитися в поширенні позитивної думки в соціальних мережах або в телефонному дзвінку зі словами підтримки. Дійте! Добро завжди необхідне світу.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: