Догори
Дати відгук

Таро-прогноз: Близнюки почнуть нове життя, а Скорпіонам треба опановувати пробачення

У вівторок, 10 вересня, у Риб та Скорпіонів буде непростий день, а Водоліям і Левам може пощастити..

2 хв на прочитання10 Вересня 2024, 09:49
ФОТО: ілюстративне ФОТО: ілюстративне
Поділитись:

Що Таро-гороскоп на 10 вересня передбачив кожному знаку Зодіаку, дізнаєтеся зі свіжого розкладу на Your Tango.

Овен

Вам випала карта "Помірність". Постарайтеся знайти баланс між роботою та особистим життям. Якщо цього не станеться, то на вас чекає з'ясування стосунків з домашніми і тривалі образи.

Телець

Вам випала карта "Дев'ятка Кубків". Оточіть себе людьми, які поділяють ваші думки і ладні підтримати вас у ваших рішеннях. Не варто брати за орієнтир чужу думку, яка зовсім вам не подобається.

Близнюки

Ваша карта на сьогодні - "Вісімка Пентаклів". На вас чекає особливий день, який подарує вам можливість досягти бажаного. Не сидіть без діла та починайте діяти.Під лежачий камінь вода не тече.

Рак

Вам випала мапа "Четвірка Кубків". Хтось спробує змусити вас робити те, чого ви не хочете. Настав час за себе постояти. Усі необхідні важелі впливу у вас є, скористайтеся ними правильно!

Лев

Вам випала перегорнута карта "Туз Мечів". Постарайтеся обміркувати свій стан справ. Можливо, вам варто зробити крок назад і щось виправити, це допоможе багато чого змінити. Не поспішайте сіяти грошима: покупки мають бути корисними і виправданими.

Діва

Ваша карта на цей день тижня - "П'ятірка Жезлів". Ви опинитеся перед непростим вибором. Зробіть її, ніхто не зможе вам допомогти. Не бійтеся, ви не помилитеся.

Терези

Ваша карта на сьогодні - "Лицар Жезлів". Зверніть увагу на людей, які вас оточують. Серед них є людина, яка хоче сказати вам щось дуже важливе, проте не може наважитися.

Скорпіон

Вам випала карта "Дурень". Навчіться прощати помилки, і свої, і ваших друзів. Будьте терпимішими, вам не варто загострювати кожну проблему, доводячи її до критичної точки.

Стрілець

Вам випала карта "Повішений". Настав час серйозних змін. Подумайте, чого ви хочете від цього життя. Найімовірніше, вам варто спробувати щось нове.

Козоріг

Ваша карта на 10 вересня - "Самітник". Виявіть мудрість, цей день принесе вам чимало щастя, якщо ви відмовитеся від необдуманих рішень. Присвятіть цей день не тільки важливим справам, обов'язково знайдіть час для відпочинку.

Водолій

Вам випала карта "Зірка". Це буде незабутній день. Ви звільнитеся від проблем і почнете нове життя. Звичайно, це принесе чимало щастя.

Риби

Вам випала перегорнута карта "Туз Жезлів". Швидше за все, ви можете засмутитися. Рутина вас втомлює, проте все можна виправити. Почніть робити те, що вам подобається.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost