Сюрприз на 24 серпня: WWF-Україна і Музей Гончара пропонують унікальні віртуальні листівки

1 хв на прочитання23 Серпня 2024, 09:42
ФОТО: Віртуальні листівки до Дня Незалежності України / WWF-Україна

Електронні вітальні картки прикрасили принадами української природи та культури.

"Старий звір ніколи не дрімає", "Ой в ліску, в ліску, на жовтім піску росте деревце високе, в корінь глибоке", "Вода - основа життя" - оригінальні підписи до не менш оригінальних зображень. Віртуальні листівки про принади українсько природи та культури створили WWF-Україна у партнерстві з Музеєм Івана Гончара. Колекцію присвятили відзначенню Дня Незалежності України.

Країна в останні роки стрімко втрачає свої природні багатства і запаси. За даними Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, за 2,5 роки уражено 30% усіх природоохоронних територій в Україні. За прогнозами експертів, для відновлення вже зараз знадобиться 60-80 років.

Щоб привернути увагу до важливості збереження природного біорізноманіття, підкреслити значення української природи в національній ідентичності, WWF-Україна ініціювали кампанію «До своєї природи». До свята запустили онлайн-проєкт про цінність національного природного спадку.

Українці мають нагоду привітати близьких з днем народження держави в унікальний спосіб. У WWF-Україна пропонують обрати одну зі святкових онлайн листівок і присвятити її дорогій людині. Обрати листівку можна за цим посиланням.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: