Сирний суп зі смаженою вермішеллю — смачний обід за лічені хвилини

1 хв на прочитання30 Грудня 2022, 13:46

Його можна доповнити будь-якими сухариками до смаку.

Сирний суп зі смаженою вермішеллю — смачний обід, який буде готовий буквально за лічені хвилини. Приготувати його дуже просто.

Інгредієнти:

вермішель дрібна (павутинка) — 50 г;

сир плавлений — 140 г;

морква — 60 г;

олія — 1 ст. ложка;

сіль — 0,5 ч. ложки;

сухарики (для подачі) — за смаком;

вода — 700-800 мл.

Приготування.

Закип'ятити воду будь-яким зручним способом.

Моркву очистити і натерти на тертці.

У каструлі або сотейнику, де готуватиметься суп, розігріти олію і викласти туди вермішель.

На вогні більше середнього обсмажити вермішель, постійно помішуючи до потемніння. Це триватиме 2-3 хвилини.

Додати моркву та обсмажити все разом протягом 1-2 хвилин.

Влити окріп (700-800 мл) і додати сіль.

Плавлений сир натерти на великій або дрібній тертці.

Додати натертий сир у каструлю, довести суп до кипіння та проварити 3-4 хвилини. Вимкнути нагрівання.

Розлити сирний суп зі смаженою вермішеллю по тарілках, доповнити будь-якими сухариками до смаку і подавати до столу.

Також ми розповідали про суп зі смаженими тефтелями та яєчною локшиною — смачно і ситно.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: