Сирний суп зі смаженою вермішеллю — смачний обід, який буде готовий буквально за лічені хвилини. Приготувати його дуже просто.
Інгредієнти:
вермішель дрібна (павутинка) — 50 г;
сир плавлений — 140 г;
морква — 60 г;
олія — 1 ст. ложка;
сіль — 0,5 ч. ложки;
сухарики (для подачі) — за смаком;
вода — 700-800 мл.
Приготування.
Закип'ятити воду будь-яким зручним способом.
Моркву очистити і натерти на тертці.
У каструлі або сотейнику, де готуватиметься суп, розігріти олію і викласти туди вермішель.
На вогні більше середнього обсмажити вермішель, постійно помішуючи до потемніння. Це триватиме 2-3 хвилини.
Додати моркву та обсмажити все разом протягом 1-2 хвилин.
Влити окріп (700-800 мл) і додати сіль.
Плавлений сир натерти на великій або дрібній тертці.
Додати натертий сир у каструлю, довести суп до кипіння та проварити 3-4 хвилини. Вимкнути нагрівання.
Розлити сирний суп зі смаженою вермішеллю по тарілках, доповнити будь-якими сухариками до смаку і подавати до столу.
Також ми розповідали про суп зі смаженими тефтелями та яєчною локшиною — смачно і ситно.