Відчуйте витончений смак і ніжну текстуру сирного супу з броколі та вершками! Цей рецепт — справжня знахідка для тих, хто цінує поєднання простих інгредієнтів у витончений смаковий шедевр. Поєднання свіжості броколі, аромату часнику та ніжності вершків із твердим сиром подарує вам неповторні відчуття тепла та насолоди.
Інгредієнти:
броколі — 200 г;
вершки — 200 мл;
сир твердий — 100 г;
цибуля ріпчаста — 1 шт.;
морква — 1 шт. (130 г);
часник — 3 зубчики;
масло вершкове — 20 г;
борошно — 2 ст. ложки;
сіль — 1 ч. ложка;
перець чорний мелений — за смаком;
цибуля зелена — 2-3 пера;
вода — 500 мл.
Приготування.
Цибулю та часник очистити й нарізати дрібними кубиками.
У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло і викласти туди цибулю та часник. Обсмажити до прозорості приблизно 3-4 хвилини.
Додати борошно й обсмажувати, помішуючи, 1 хвилину.
Влити приблизно 100 мл води. Перемішати, щоб не було борошняних грудочок. Додати решту води.
Моркву очистити і натерти на тертці.
Броколі нарізати маленькими шматочками.
Додати моркву та броколі в каструлю. Варити 10-15 хвилин.
Сир натерти на великій тертці.
Додати в суп вершки, сир, сіль і чорний мелений перець. Перемішати та довести до кипіння. Вимкнути нагрівання і дати супу настоятися протягом 5-10 хвилин.
Подрібнити зелену цибулю.
Розлити суп по тарілках, прикрасити зеленою цибулею та подавати до столу.
Більше новин читайте на GreenPost.