Догори
Дати відгук

Сирні млинці з зеленню: цікавий рецепт зі звичайних інгредієнтів

Швидко, смачно і незвично.

2 хв на прочитання31 Серпня 2022, 07:35
Поділитись:

Сирні млинці з зеленню можна нафарширувати чимось або просто подавати з ікрою.

Для кращого смаку слід вибрати сорти сиру, які краще плавляться, — наприклад, сулугуні або моцареллу, та якщо їх немає, звичайний сир теж чудово підійде. Як зелень можна взяти кріп, петрушку або руколу.

Інгредієнти:

молоко — 300 мл;

курячі яйця — 2 шт.;

борошно — 250 г;

зелень — 3 столові ложки;

сіль за смаком;

сир твердих сортів — 100 г;

рослинна олія — ​​3 столові ложки.

Приготування.

Вибрати посудину для приготування, туди розбити яйця і додати сіль, за допомогою віничка або міксера збити.

Молоко краще заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно було кімнатної температури. Щоб уникнути грудочок, молоко і борошно краще вводити за два рази. Додати половину порції молока та борошна, за допомогою віничка перемішати до однорідної консистенції.

Додати борошно, що залишилося, і потроху додавати молоко, роблячи тісто більш рідкої консистенції.

Потерти сир (насадку для тертки краще взяти середню) і додати його до тіста.

Зелень дрібно подрібнити. Що більше зелені, то більш вираженим вийде смак, тому можна не обмежуватися 3 ложками.

Для приготування краще використовувати сковороду з антипригарним покриттям і в тісто обов'язково потрібно додати олію — додавання сиру загрожує тим, що млинці можуть прилипнути до сковороди.

Просмажити млинці до рум'яної скоринки — якщо любите тонші млинці, тісто наливати менше, тоді час готування скоротиться.

Також ми розповідали про сирні роли — дуже смачний і низькокалорійний десерт без цукру.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.