Сирна паска без яєць готується надзвичайно просто — вона навіть не потребує випікання.
Інгредієнти:
сир — 0,5 кг;
цукрова пудра — 120 г;
сметана — 120 г;
вершкове масло — 100 г;
ванільний цукор — 1 пакетик;
родзинки — 60 г;
курага — 60 г;
чорнослив — 60 г;
апельсинова цедра.
Приготування.
Сухофрукти заздалегідь замочити у гарячій воді, промити й обсушити, нарізати смужками.
У сметану всипати ванільний цукор і звичайний. Розмішати до розчинення кристалів.
З'єднати сметану з підготовленим сиром і розм'якшеним вершковим маслом. Ретельно перемішати. Покласти сухофрукти та цедру, перемішати.
Сирну масу викласти у форму, придавити вантажем і залишити в холодному місці на 10-12 годин.
Потім вантаж прибрати, а паску прибрати в холодильник на ніч. При подачі можна прикрасити різнокольоровою посипкою.
Також ми розповідали про сирну паску зі згущеним молоком — надзвичайно простий рецепт без випікання.
Окрім того, ми писали про шоколадну паску з сиру без яєць — рецепт без випікання.