Святкова закуска з лаваша готується дуже просто і швидко.
Інгредієнти:
лаваш тонкий — 2 шт.;
яйця — 3 шт.;
крабові палички — 200 г;
сир російський — 100 г;
сир плавлений — 200 г;
часник — 3-4 зубчики;
зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля);
перець чорний молотий;
майонез.
Приготування.
Яйця відварити. Сир і яйця натерти на великій тертці. Часник натерти на дрібній тертці. Зелень і крабові палички дрібно покришити.
Все перемішати та заправити майонезом.
На столі розкласти один із пластів лаваша. Ретельно промазати його поверхню половиною начинки.
Далі укласти другий лист лаваша і промастити другою половиною начинки.
Тепер лаваші акуратно згорнути в рулет.
Можна обмотати його харчовою плівкою чи фольгою.
Покласти закуску в холодильник на 2-3 години. Перед подачею на стіл нарізати на шматочки завтовшки 3-4 см.
Також ми розповідали про закуску «Грибочки» — оригінальний десерт.