Для цієї страви знадобиться тоненький вірменський лаваш і хороший сир з вираженим смаком.
Рецепт приготування:
1. Томати (3 шт.) і напівкопчену ковбасу (250 г) нарізати кружечками. Твердий сир (200 г) натерти на крупній тертці. Петрушку і кріп (30 г) дрібно порубати. Ріпчасту цибулину середнього розміру подрібнити кубиками.
2. Майонез (100 г) і кетчуп (50 г) змішати. Лаваш (200 г) розділити на два рівних за розміром аркуша. Перший лист викласти на деко, застелене пергаментом і змащений олією (1 ст. л.). Змастити половиною соусу і розмістити зверху ще один лист лаваша. Його також змастити соусом.
3. Розподілити начинку і посипати всю поверхню піци тертим сиром і зеленню. Запікати в розігрітій духовці 10-12 хвилин при температурі 220°С.
Готово!