- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Суп із пельменями: простий рецепт
Суп із пельменями: простий рецепт
Готувати пельмені можна не лише «традиційним» способом.
Пельмені належать до найбільш популярних страв. Але готувати їх можна не лише «традиційним» способом, а й, наприклад, зваривши дуже смачний і апетитний суп.
Інгредієнти:
пельмені — 400 г;
картопля — 3 шт.;
морква — 1 шт.;
цибуля ріпчаста — 1 шт.;
часник — 1 зубчик;
олія — 1 ст. л.;
сіль за смаком;
перець чорний мелений — за смаком;
петрушка свіжа — за смаком;
вода — 2,5 л.
Приготування.
Картоплю очистити від лушпайок і нарізати кубиками.
Моркву очистити від шкірки та нарізати соломкою.
Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками. Очищений часник нарізати дрібно. Петрушку покришити дрібно.
На сковороді з додаванням олії обсмажити цибулю до золотистого кольору. Потім додати моркву та часник.
У киплячу воду покласти картоплю.
Коли картопля буде напівготова, додати засмажку з цибулі, часнику та моркви і дати бульйону закипіти.
Потім додати пельмені. Варити суп із пельменями до того часу, поки пельмені не спливуть на поверхню. Посолити й поперчити суп за смаком.
Посипати суп подрібненою зеленню.
Суп із пельменями готовий.
Також ми розповідали про деруни без яєць і борошна.