- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Суп із копченою ковбасою та плавленим сирком — смачна перша страва нашвидкуруч
Суп із копченою ковбасою та плавленим сирком — смачна перша страва нашвидкуруч
Готувати його — просто задоволення, не треба годинами варити м’ясо чи кості.
Суп із копченою ковбасою та плавленим сирком — чи не найсмачніша перша страва нашвидкуруч. Готувати його — просто задоволення, не треба годинами варити м’ясо чи кості. Головне — заздалегідь підготувати інгредієнти, щоб усе було напохваті. А далі — все швидко й за рецептом.
Інгредієнти:
копчена ковбаса — 100 г;
плавлені сирки — 2 шт.;
морква — 1 шт.;
цибулина — 1 шт.;
картопля — 4 шт.;
мелена паприка — 1 ст. л.;
томатна паста — 2 ст. л.;
олія або вершкове масло — для смаження;
сіль, чорний перець, зелень — до смаку;
вода — 1,5–2 л.
Приготування.
Картоплю нарізати маленькими кубиками. Моркву потерти на великій тертці. Часник і зелень дрібно порізати.
Поставити на вогонь каструлю з водою. Коли закипить, вкинути туди картоплю.
Ковбасу порізати соломкою, трішки підсмажити її на розігрітій пательні в невеликій кількості олії чи вершкового масла (не пересушити!). Вийняти ковбасу, покласти в каструлю з супом.
Дрібно порізати цибулю й підсмажити на тій же пательні, за потреби додати олії чи вершкового масла. Коли цибуля стане прозорою, додати моркву, смажити на маленькому вогні 7-10 хвилин.
Додати мелену паприку, часник, томатну пасту, добре розмішати, дати закипіти і буквально відразу ж викласти засмажку в киплячий суп, перемішати, зменшити вогонь, накрити кришкою. Посолити, поперчити.
Плавлені сирки потерти на великій тертці, додати в суп. Аби добре розчинилися, кілька разів ретельно перемішати.
Коли сирки повністю розчиняться, а суп побіліє, додати зелень і вимкнути вогонь.
Подавати відразу. Найкраще смакує з грінками, натертими часником.
Більше новин читайте на GreenPost.