Традиційно ми готуємо супи з картоплею як обов'язковим інгредієнтом. Тому приготування супу без картоплі у багатьох викликає подив. Хоча і без картоплі він може бути смачним і наваристим.
Бувають такі ситуації: налаштувався, почав готувати, а картоплі вдома не виявляється. В такому разі зовсім непогано буде приготувати такий ось рисовий супчик. Він дуже смачний, а його консистенція ніжніша порівняно з картопляним супом.
Інгредієнти:
яловичина — 200 г;
рис — 4 ст. ложки;
морква — 1 штука;
цибуля — 1 штука;
лавровий лист — 2 штуки;
олія — 3 ст. ложки;
сіль — до смаку.
Приготування.
У гарячу воду покласти порізане кубиками м'ясо. Варити 30 хвилин.
Моркву натерти на дрібну тертку, цибулю подрібнити. Обсмажити на олії.
Рис помити й додати в каструлю.
Відразу ж додати обсмажені овочі.
Коли рис буде повністю готовий, додати лавровий лист і через 1 хвилину вимкнути. Дати настоятися 10 хвилин.
Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.