Догори
Дати відгук

Створити в Україні вакцину неможливо, бо відповідних лабораторій немає (відео)

Про це заявив нардеп Ігор Палиця

2 хв на прочитання23 Жовтня 2020, 06:45
Поділитись:

Вакцина — це черговий етап локшини на вуха українцям. Перший етап – це був 64 мільярди 6 місяців тому, який мав врятувати Україну. Про це заявив голова політичної партії “За майбутнє” Ігор Палиця у прямому ефірі програми "Право на владу".

"Депутати виділили ці гроші, але не впоралися розпорядники грошей, вони не змогли організувати так, щоб сьогодні українці не вмирали. Держава не впоралась, українці шоковані кількістю хворих. Українці будуть шоковані кількістю померлих", - сказав він. 

За словами політика, на сайті РНБО сьогодні вперше з'явилася інформація про кількість померлих через 40 хвилин після інформації щодо кількості хворих за добу. А це, на його думку, свідчить про те, що вже сьогодні йде маніпуляція на сайті, скільки людей вмирає від коронавірусу насправді.

"Те, що сьогодні відбувається, це вже вбивство українців. Це не просто розкрадання грошей або халатність. То що відбувається. Сидять режисери, які думають, щоб продати народу, щоб народ трошки заспокоївся, в нас же вибори післязавтра", - зазначив він.

Крім того, за словами Палиці, остання лабораторія, яка мала можливість і була ліцензована виробляти вакцини, закрилася у 2012 році. В Україні сьогодні не існує таких лабораторій, де можна працювати з коронавірусом. 

"І те, що нам продається, що українці, повірте, ми за вас переживаємо, завтра буде вакцина, а післязавтра я на собі випробування проведу, — це все локшина...Я не вірю тому, бо я почав аналізувати, що відбувається. І ми вивчали, і я спілкувався. По патогенності чотири рівні лабораторій, де дослідження робляться над вірусами. Коронавірус має бути з чотирьох стадій – третя або четверта по захисту. Такої лабораторії немає жодної на території України, не існує", - резюмував він.  

Нагадаємо, інфекціоніст дала поради, як проголосувати на виборах та не підчепити COVID.  

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost