Спецоперація на Кам'янському водосховищі: браконьєри завдали збитків на 1 млн грн (ФОТО)

1 хв на прочитання02 Вересня 2024, 20:00
Спецоперація на Кам'янському водосховищі

Виловили 149 судаків, 144 плоскирки, 118 пліток, 20 чехонь, 17 карасів сріблястих, 5 сомів та одного окуня загальною вагою 84 кг.

Рибоохоронні патрулі Держрибагентства разом з іншими правоохоронними органами продовжують посилено контролювати дотримання правил рибальства на водоймах України. Про це йдеться у пресрелізі Держрибагенства. 

Так, 28 серпня 2024 року кіровоградськими рибоохоронцями спільно з водною поліцією виявлено зловмисників, які з човна 5 сітками масово знищували водні біоресурси у Кам'янському водосховищі на межі Полтавської та Кіровоградської областей.

Рибні мародери незаконно виловили 149 судаків, 144 плоскирки, 118 пліток, 20 чехонь, 17 карасів сріблястих, 5 сомів та одного окуня загальною вагою 84 кг, завдавши збитків рибного господарству на суму понад 1 млн грн.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Національної поліції. На порушників оформлено адміністративні протоколи, готуються також матеріали для відкриття кримінальної справи. Заборонені знаряддя лову, човен та незаконно добуті водні біоресурси вилучено.

Нагадуємо, у Держрибагентстві функціонує всеукраїнська «гаряча лінія»: 0 (800) 50-52-50. Закликаємо громадян не лишатися байдужими до нашої іхтіофауни і невідкладно повідомляти про всі виявлені факти порушень рибоохоронного законодавства!

Більше новин читайте на GreenPost.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: