Це поєднання може здатися дивним, але воно створює неймовірний кисло-солодкий смак з пряним ароматом. Ідеально підходить до м'яса або ж як оригінальна закуска.
Інгредієнти.
невеличкі помідори — 1 кг;
кислі яблука — 3-4 шт;
кориця — 1 паличка;
гвоздика — 5-6 бутонів;
духмяний перець — 5-6 горошин;
цибуля — 1 шт;
часник — 1 головка;
сіль — 1 ст. л.;
цукор — 2 ст. л.;
оцет — 1 ст. л..
Приготування.
На дно стерилізованих банок покласти спеції, нарізану великими шматками цибулю та зубчики часнику.
Помідори проколоти зубочисткою, а яблука нарізати великими дольками, видаливши серцевину.
Щільно укласти помідори та яблука в банку.
Закип'ятити воду з сіллю та цукром, залити нею банки, накрити кришками та залишити на 15-20 хвилин.
Злити рідину, знову закип'ятити, залит бианки, додати оцет і одразу закатати. Перевернути банки догори дном і укутати до повного остигання.
Більше рецептів читайте на GreenPost.